Lasers uitgerust met starthorloge en camera

Nadat we op elke laser een fantastisch nieuw XD trimsysteem hebben, zodat we nog sneller kunnen varen, hebben we deze lijn doorgezet. Komend seizoen kun je jezelf terug zien en bekijken wat je perfect doet en waar nog leerpunten liggen. Tijdens het varen in de laser zijn er ontzettend veel handelingen in korte tijd die uitgevoerd moeten worden. Wanneer je achteraf de beelden terug kunt kijken, zie je pas wat je echt doet. Daarnaast merken we dat cursisten het ontzettend leuk vinden om af en toe een wedstrijd tegen elkaar te varen. Om alles eerlijk te laten verlopen en naast zeiltechniek ook tactisch inzicht aan de orde komt, heeft iedere laser ook een starthorloge waarop je kunt zien hoe lang het nog duurt voor het startsignaal gegeven wordt. Kortom, laat de wedstrijden maar komen!