Instructeurs training tijdens Pasen

instructeurs training

instructeurs training

Wat waren er toch veel mensen afgelopen Pasen bij ’t Stekelbaarsje. Ieder jaar is dit namelijk de aftrap van het ‘nieuwe’ seizoen. Vier dagen lang wordt er door instructeurs ontzettend hard getraind om hun eigenvaardigheden op peil te houden. Naast heel veel instructeurs was ook de keuken goed vertegenwoordigd. Er werden allerlei nieuwe recepten geprobeerd. Helemaal super, wij mochten de creaties namelijk proeven. In een woord: Heerlijk! In de avonduren werden er workshops gegeven in meteorologie, creativiteit, lesgeven, EHBO etc. De eerste ideeën voor thema’s en avondprogramma’s werden ook bedacht. Kortom…. wij zijn er helemaal klaar voor! Benieuwd naar het aanbod aan zeilweken voor dit jaar? Klik hier voor het overzicht.