Groepsaccommodatie Friesland

 

’t Stekelbaarsje biedt een prachtige groepsaccommodatie voor een familieweekend of meerdaags bedrijfsuitje in Friesland. Organiseer zelf uw feest in onze zeilschool en overnacht op onze gezellige kampeerboerderij. Met een capaciteit van 56 bedden dé ideale plek voor uw familieweekend, bruiloft of jubileum.

Van bruidssuite tot pingpongruimte

Er zijn dus veel mogelijkheden voor groepsaccommodatie. Van families die graag jaarlijks een familieweekend hebben tot muziekkorpsen, jeugdclubs, verenigingen en bedrijven. Indien gewenst kunnen we een programma speciaal voor u op maat maken.

Groepsaccommodatie helemaal voor jezelf

Bij verhuur van onze accommodatie geven wij u de sleutel; waarna u de invulling helemaal zelf mag bepalen! Toch liever de handen vrij? We verzorgen natuurlijk ook graag het eten, drinken én de eindschoonmaak. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan gaan wij ons best doen om jullie wensen tot in detail uit te voeren. Zo wordt het een feest voor in de boeken! Daarnaast bent u bij ons – in tegenstelling tot veel andere accommodaties – de enige groep in het pand. U heeft dus alle ruimte! Kijk voor meer informatie over onze vertrekken zoals de slaapvertrekken, de speelruimtes of onze haven.

In verband met de drukte op onze zeilschool is onze groepsaccommodatie niet te huur in de maanden juli en augustus.

Op zoek naar DE perfecte groepsaccommodatie?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!