Accommodatieverhuur

Bent u op zoek naar een grote accommodatie waar u zich meteen thuis voelt, zelfs al is het een nieuwe omgeving? Dan is onze groepsaccommodatie perfect voor u! Gevestigd in een karakteristieke, monumentale boerderij uit 1780, met een maximale capaciteit van 60 mensen. Veel details van vroeger zijn intact gebleven, zoals oude balken van honderden jaren oud en de oude stenen muren. Een karakteristiek rieten dak mag bij zo’ prachtige locatie natuurlijk niet ontbreken. De boerderij is van alle gemakken voorzien en prachtig ingericht, waardoor het een unieke plek is met veel sfeer en vooral gezelligheid. Wij weten zeker dat u meteen zult genieten zodra u bij ons binnenstapt. Onze accommodatie staat bovendien direct aan het water staat en heeft een eigen haven met verschillende soorten boten die u kunt huren.

Wij hebben met onze zeilvereniging zeer genoten van deze toplocatie. De verkleedzolder en discolichten vielen goed in de smaak en zijn uitbundig gebruikt. We hebben heerlijke dagen gezeild op de Fluessen en geweldige avonden gehad.

Zeilvereniging VANA Wageningen

Wat een heerlijke locatie voor een jeugdkamp met ruim 30 kinderen. Dank voor de gastvrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden die jullie hier bieden.

NGK Amersfoort Noord Zuid

Accommodatieverhuur voor familie of vriendengroep

Dit is een ideale plek voor uw familieweekend of vriendengroep. De accommodatie is compact en de slaapkamers zijn rondom de centrale ruimte gebouwd. Op de bovenste verdieping is er een ‘pingpong-ruimte’ met een grote verkleedzolder. Dit maakt deze groepsaccommodatie niet alleen perfect voor volwassenen, maar ook zeer geschikt voor groepen met kinderen. Onze groepsaccommodatie heeft een ruime keuken waar u naar hartenlust kunt koken, maar wij kunnen op verzoek ook heerlijke maaltijden, buffetten of barbecues voor u regelen. Als u liever op het eiland wilt barbecueën, is dat geen probleem! We brengen snel een ‘smoker’ naar het eiland, waar u gemakkelijk gerechten voor wel 50 personen kunt bereiden. Huurt u onze groepsaccommodatie, dan heeft u een eigen bar met geluidsinstallatie en verlichting tot uw beschikking. Ideaal dus om een onvergetelijk feest te geven. Accommodatieverhuur ‘t Stekelbaarsje beschikt daarnaast over 60 silent disco sets. En voor de liefhebbers… een echte hottub!

Friesland, watersportprovincie.
Wat is er te doen?

Huurt u groepsaccommodatie ‘t Stekelbaarsje? Dan verblijft u op een van de mooiste locaties voor watersport van de provincie Friesland. Dat maakt deze plek ook zo’n ideale uitvalsbasis voor onze zeilschool. Onze groepsaccommodatie ligt namelijk direct aan het binnenmeer de Fluessen. U vaart zo van onze eigen haven een van de grootste meren in Friesland op. Dat maakt deze plek echt ideaal voor allerlei soorten watersport.

Bij onze accommodatieverhuur kunt u verschillende watersportactiviteiten bijboeken, zoals Skûtsjesilen, waterskiën, banaanvaren, een prachtige tocht in een rondvaartboot, fierljeppen, zelfstandig zeilen in een Valk en nog veel meer. Wij regelen het graag voor u. Er ligt een vloot van 12 polyvalken voor u klaar, motorbootjes, een rondvaartboot en ook een speedboot. Heerlijk toch om als familie of vriendengroep een dagje te gaan zeilen in een Valk. Of stap in een motorbootje, een skûtsje of op onze rondvaartboot en bewonder op die manier deze schitterende omgeving.

Niet alleen watersport

De groepsaccommodatie is gelegen in Zuidwest-Friesland en niet alleen omringd water, maar ook door groene weilanden. U kunt hier dus niet alleen genieten van watersportactiviteiten, maar ook van prachtige wandelingen en fietstochten door bijvoorbeeld het nabijgelegen bos.

De gezellige bar mag niet ontbreken tijdens een familieweekend in Friesland

Wat is er nog meer te doen?

Bent u geïnteresseerd in accommodatieverhuur en wilt u naast watersport ook genieten van de Friese cultuur? Er zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals Fierljeppen, Kaatsclinic, solextour, karten of schaatsclinic. Wilt u graag een stadje bezoeken? Workum, Sloten en Sneek liggen allemaal op ongeveer 20 minuten rijden met de auto en bieden gezellige terrasjes, musea en restaurantjes.

Waarom voor kiezen accommodatieverhuur van ‘t Stekelbaarsje?

Even alles op een rijtje:

  • Gezellig en sfeervol
  • Capaciteit tot 60 personen
  • Een enorm aanbod aan activiteiten
  • Geschikt voor zowel in de zomer als winter
  • Er is een verkleedzolder met indrukwekkend veel verkleedkleren
  • Een gezellige keuken waar met de hele groep gekookt kan worden
  • Wij denken graag mee over de invulling van een fantastisch verblijf
  • De ligging is perfect. Water, bos en steden zijn vlakbij.

Rondleiding

Het kan best een uitdaging zijn om een familieweekend, uitje of personeelsweekend te organiseren. Vaak begint het met het zoeken van een geschikte accommodatie voor uw verblijf. Als we onze accommodatieverhuur zelf moeten beschrijven dan zouden wij het beschrijven als sfeervol, gezellig en met ontzettend veel mogelijkheden.