Accommodatieverhuur

Een nieuwe omgeving en je toch thuis voelen. Dat is precies de omschrijving die veel mensen aan onze accommodatie geven. Onze accommodatie bevindt zich in een karakteristieke monumentale boerderij uit 1780. Veel details van vroeger zijn nog zichtbaar, zoals de oude balken, muren en het rieten dak. Juist deze details en de gehele aankleding zorgen voor een unieke sfeer en gezelligheid die meteen ervaren wordt zodra u bij ons binnen stapt. Wilt u eens iets anders? Ontdek wat onze accommodatie te bieden heeft en kies daarom voor de accommodatieverhuur van ‘t Stekelbaarsje.

Familie of vriendengroep

Dit is een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendengroep.
De accommodatie is compact en de slaapkamers bevinden zich rondom de centrale ruimte. Op de bovenste etage treft u een ‘pingpong-ruimte’ aan met een enorme verkleedzolder. Dit is dus niet alleen een ideale locatie voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor groepen met kinderen.
Er is een ruime keuken waar naar hartenlust gekookt kan worden, maar wij kunnen op aanvraag ook zorgen voor heerlijke maaltijden, buffetten of barbecue. Liever een barbecue op het eiland? Geen probleem! We varen in een handomdraai een smoker naar het eiland, waar met gemak voor 50 personen gerechten op bereid kunnen worden.
De accommodatie heeft een eigen bar met een geluidsinstallatie en verlichting waarmee een onvergetelijk feest gegeven kan worden.

Friesland, watersport provincie.
Wat is er te doen?

Onze zeilschool ligt aan het grootste meer van Friesland en heeft daarom een ideale ligging voor allerlei watersportactiviteiten. Enkele voorbeelden zijn: Skûtsjesilen, waterskiën, met een rondvaartboot varen, fierljeppen of met een Valk zeilen, het kan allemaal geregeld worden.

Naast watersport is het bos hier vlakbij en daar kan heerlijk gefietst worden. De accommodatie bevindt zich in Zuidwest-Friesland, midden tussen de weilanden.

De gezellige bar mag niet ontbreken tijdens een familieweekend in Friesland

Wat is er nog meer te doen?

Behalve allerlei watersportactiviteiten zijn er tal van andere mogelijkheden om iets van de Friese cultuur mee te krijgen. Wat te denken van: Fierljeppen, Kaatsclinic, solextour of schaats clinic. Zin om naar een stadje te gaan? Workum, Sloten en Sneek bevinden zich allemaal op ongeveer 20 minuten met de auto waar zich gezellige terrasjes, musea en restaurantjes bevinden.

Waarom voor accommodatieverhuur van ‘t Stekelbaarsje kiezen?

Even alles op een rijtje:

  • Gezellig en sfeervol
  • Capaciteit van 56 personen
  • Een enorm aanbod aan activiteiten
  • Geschikt voor zowel in de zomer als winter
  • Er is een verkleedzolder met indrukwekkend veel verkleedkleren
  • Een gezellige keuken waar met de hele groep gekookt kan worden
  • Wij denken graag mee over de invulling van een fantastisch verblijf
  • De ligging is perfect. Water, bos en steden zijn vlakbij

Rondleiding

Een familieweekend/uitje/personeelsweekend organiseren is best een lastige opgave. Vaak begint het met het zoeken van een geschikte accommodatie. Sfeer, gezelligheid en ontzettend veel mogelijkheden is de omschrijving die bij onze accommodatie past.