Accommodatieverhuur

Een nieuwe omgeving en je toch thuis voelen. Dat is precies de omschrijving die veel mensen aan onze accommodatie geven. Onze accommodatie bevindt zich in een karakteristieke monumentale boerderij uit 1780. Veel details van vroeger zijn nog zichtbaar. Zoals de oude balken, muren en het rieten dak. Juist deze details en de gehele aankleding zorgen voor een unieke sfeer en gezelligheid die meteen ervaren wordt zodra u bij ons binnen stapt. Wilt u dus eens iets anders? Ontdek wat onze accommodatie verhuur te bieden heeft.

Familie of vriendengroep

Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendengroep.
De accommodatie is compact. De slaapkamers bevinden zich rondom de centrale ruimte. Op de bovenste etage treft u een ‘pingpong ruimte’ met een enorme verkleedzolder. Niet alleen een ideale locatie voor volwassenen maar ook heel geschikt voor groepen met kinderen.
Er is een ruime keuken waar naar hartenlust gekookt kan worden. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor heerlijke maaltijden, buffetten of barbecue.
De accommodatie heeft een eigen bar met een geluidsinstallatie en verlichting waarmee een onvergetelijk feest gegeven kan worden.

Friesland, watersport provincie.
Wat is er te doen?

Onze zeilschool ligt aan het grootste meer van Friesland. Een ideale ligging voor allerlei watersportactiviteiten. Enkele voorbeelden zijn: Skûtsjesilen, waterskiën, met een rondvaartboot varen, fierljeppen of met een Valk zeilen, het kan allemaal geregeld worden.

Naast watersport is het bos hier vlakbij waar heerlijk gefietst kan worden. De accommodatie bevindt zich in Zuidwest Friesland, tussen de weilanden.

De gezellige bar mag niet ontbreken tijdens een familieweekend in Friesland

Wat is er nog meer te doen?

Behalve allerlei watersportactiviteiten zijn er tal van andere mogelijkheden om iets van de Friese cultuur mee te krijgen. Wat te denken van: Fierljeppen, Kaatsclinic, solextour of schaats clinic. Zin om naar een stadje te gaan? Workum, Sloten en Sneek bevinden zich allemaal op ongeveer 20 minuten met de auto waar zich gezellige terrasjes, musea en restaurantjes bevinden.

Waarom voor accommodatieverhuur van ‘t Stekelbaarsje kiezen?

Even alles op een rijtje:

  • Gezellig en sfeervol
  • Capaciteit van 56 personen
  • Een enorm aanbod aan activiteiten
  • Geschikt voor zowel in de zomer als winter
  • Er is een verkleedzolder met indrukwekkend veel verkleedkleren
  • Een gezellige keuken waar met de hele groep gekookt kan worden
  • Wij denken graag mee over de invulling van een fantastisch verblijf
  • De ligging is perfect. Water, bos en steden zijn vlakbij

In volgende video krijg je een impressie van de accommodatie tijdens de winter.

https://www.youtube.com/watch?v=dM7P2DnRVi4