Accommodatieverhuur

Bent u op zoek naar een accommodatie waar u zich meteen thuis voelt, zelfs al is het een nieuwe omgeving? Dan is onze accommodatieverhuur perfect voor u! Onze accommodatie is gevestigd in een karakteristieke, monumentale boerderij uit 1780. U zult veel details van vroeger zien, zoals oude balken, muren en een rieten dak. Deze details, samen met de prachtige inrichting, creëren een unieke sfeer en gezelligheid waar u meteen van zult genieten zodra u bij ons binnenstapt. Wilt u eens iets anders? Ontdek dan wat onze accommodatieverhuur te bieden heeft en kies voor ‘t Stekelbaarsje.

Wij hebben met onze zeilvereniging zeer genoten van deze toplocatie. De verkleedzolder en discolichten vielen goed in de smaak en zijn uitbundig gebruikt. We hebben heerlijke dagen gezeild op de Fluessen en geweldige avonden gehad.

Zeilvereniging VANA Wageningen

Wat een heerlijke locatie voor een jeugdkamp met ruim 30 kinderen. Dank voor de gastvrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden die jullie hier bieden.

NGK Amersfoort Noord Zuid

Accommodatieverhuur voor familie of vriendengroep

Dit is een ideale plek voor uw familieweekend of vriendengroep. De accommodatie is compact en de slaapkamers zijn rondom de centrale ruimte gebouwd. Op de bovenste verdieping is er een ‘pingpong-ruimte’ met een grote verkleedzolder. Dit maakt deze locatie niet alleen perfect voor volwassenen, maar ook zeer geschikt voor groepen met kinderen. Er is een ruime keuken waar u naar hartenlust kunt koken, maar wij kunnen op verzoek ook heerlijke maaltijden, buffetten of barbecues voor u regelen. Als u liever op het eiland wilt barbecueën, is dat geen probleem! We brengen snel een smoker naar het eiland, waar u gemakkelijk gerechten voor 50 personen kunt bereiden. De accommodatie heeft een eigen bar met geluidsinstallatie en verlichting, waarmee u een onvergetelijk feest kunt geven. Accommodatieverhuur ‘t Stekelbaarsje beschikt daarnaast over 60 silent disco sets. En voor de liefhebbers… een hottub!

Friesland, watersportprovincie.
Wat is er te doen?

Wanneer u kiest voor accommodatieverhuur bij ‘t Stekelbaarsje, dan bevindt u zich op een van de meest prachtige locaties in Friesland voor watersportactiviteiten. Onze zeilschool ligt namelijk aan de Fluessen, een van de grootste meren in Friesland, wat ideaal is voor allerlei soorten watersport. U kunt bij ons onder andere terecht voor Skûtsjesilen, waterskiën, een rondvaartboot, fierljeppen en zeilen in een Valk. Wij regelen het graag voor u.

U kunt hier niet alleen genieten van watersport, maar ook van prachtige fietstochten door het nabijgelegen bos. De accommodatie is gelegen in Zuidwest-Friesland, omringd door groene weilanden.

De gezellige bar mag niet ontbreken tijdens een familieweekend in Friesland

Wat is er nog meer te doen?

Bent u geïnteresseerd in accommodatieverhuur en wilt u naast watersport ook genieten van de Friese cultuur? Er zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals Fierljeppen, Kaatsclinic, solextour, karten of schaatsclinic. Wilt u graag een stadje bezoeken? Workum, Sloten en Sneek liggen allemaal op ongeveer 20 minuten rijden met de auto en bieden gezellige terrasjes, musea en restaurantjes.

Waarom voor kiezen accommodatieverhuur van ‘t Stekelbaarsje?

Even alles op een rijtje:

  • Gezellig en sfeervol
  • Capaciteit tot 60 personen
  • Een enorm aanbod aan activiteiten
  • Geschikt voor zowel in de zomer als winter
  • Er is een verkleedzolder met indrukwekkend veel verkleedkleren
  • Een gezellige keuken waar met de hele groep gekookt kan worden
  • Wij denken graag mee over de invulling van een fantastisch verblijf
  • De ligging is perfect. Water, bos en steden zijn vlakbij.

Rondleiding

Het kan best een uitdaging zijn om een familieweekend, uitje of personeelsweekend te organiseren. Vaak begint het met het zoeken van een geschikte accommodatie voor uw verblijf. Als we onze accommodatieverhuur zelf moeten beschrijven dan zouden wij het beschrijven als sfeervol, gezellig en met ontzettend veel mogelijkheden.