Familie activiteiten

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Zuidwesthoek van Friesland om familie activiteiten in te vullen, zoals een familieweekend? Kom dan naar Zeilschool ‘t Stekelbaarsje in Elahuizen in Friesland, want daar bent u aan het juiste adres. Wij bieden een unieke ervaring aan op en aan het water voor al uw familie activiteiten, waarbij u een onvergetelijke tijd met uw familie zult beleven.

Familie activiteiten in Friesland

Het kan soms best lastig zijn om leuke familie activiteiten te organiseren waarbij zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen zich vermaken. Maar als u onze groepsaccommodatie als uitvalsbasis kiest, dan weten wij zeker dat iedereen zich prima gaat vermaken.

Onze groepsaccommodatie is een prachtige monumentale boerderij uit 1780, die direct aan het water van de Fluessen ligt. De kinderen kunnen zich op de zolder uitleven op de ruime speelzolder met verkleedkleren, terwijl de jeugd zich vermaakt bij de bar, met wifi, een beamer en een eigen disco. De ouderen in uw gezelschap kunnen zich lekker vermaken in de gezellige en sfeervolle gemeenschappelijke ruimte. Voor de muzikale gasten is er zelfs een prachtige piano beschikbaar om te bespelen. Samen lekker kokkerellen kan in de grote keuken. We bieden ook de mogelijkheid om te zorgen voor een geheel verzorgde maaltijd, lunch of ontbijt, als u dat wenst. Alles is bespreekbaar voor een onvergetelijke familie activiteit.

Er ligt een vloot van Valken, motorbootjes en een rondvaartboot klaar en we hebben allerlei leuke activiteiten die u samen met uw familie kunt ondernemen. Dus of u nu een familiedag zeilen voor ogen heeft of iets anders wilt, bij ons is het allemaal mogelijk. Kijk hieronder nog even voor meer ideeën en neem contact met ons op om uw ideeën met ons te bespreken.

“Dit familieweekend in Friesland was anders dan alle andere jaren. Alleen de accommodatie al heeft zoveel sfeer en gezelligheid: een feest voor elke familie die een prachtige plek voor een familie activiteit zoekt!”

De familie Bokma heeft weer genoten op het water. Het zonnetje scheen, de pizza’s waren heerlijk! We hebben een leuk theater improvisatiespel gedaan en ons tot in de late uren vermaakt op ’t Stekelbaarsje. Enorm gezellig!

Familie Bokma

We hebben ons uitstekend vermaakt op deze accommodatie. Fijne warme douches, goede keuken voor grote groepen en een gezellige bar.

Familie Draeck