Familie activiteiten

U bent op zoek naar unieke invulling van een familiedag of familieweekend. Bij ’t Stekelbaarsje bent u aan het juiste adres ‘eens iets anders’. Beleef een onvergetelijke dag of weekend aan en op het water.

Familiedag in Friesland

Dit was een familieweekend dat anders was dan alle andere jaren. Alleen de accommodatie al heeft zoveel sfeer en gezelligheid, een feest voor elke familie!

Een familieweekend of familiedag is vaak best nog lastig te organiseren. Het moet leuk zijn voor kinderen, jongeren, volwassenen en ook voor ouderen. Onze accommodatie heeft het allemaal. Voor de kinderen genoeg ruimte en een enorme speelzolder met verkleedkleren, voor de jongeren een bar, wifi, beamer en eigen disco, voor de ouderen een gemeenschappelijke ruimte met waanzinnig veel sfeer. Voor de muzikale mensen is er een prachtige piano waar naar hartenlust op gespeeld kan worden. De accommodatie heeft een grote keuken waarbij men met elkaar heerlijke gerechten kan maken. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een geheel verzorgde maaltijd/lunch/ontbijt.