Veelgestelde vragen over onze accommodatieverhuur

Misschien komen er wel allerlei vragen naar boven borrelen over het huren van onze accommodatie. Is er WIFI, wat moeten wij zelf meenemen etc. In onderstaande FAQ hebben we antwoord proberen te geven op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er onverhoopt niet tussen staan, aarzel niet en bel of mail gerust.

Is er een geluidsinstallatie aanwezig?

Zeker! Sterker nog, een geluidsinstallatie, discoverlichting etc. Echter na 23.30 moet het volume dermate naar beneden bijgesteld zijn zodat niemand er last van heeft. U kunt silent disco sets huren zodat u tot in de late uurtjes ongestoord muziek kan draaien.

Wat voor activiteiten zijn er te doen?

Er zijn heel veel mogelijkheden op en rond onze accommodatie. Op onze pagina voor arrangementen treft u een overzicht. U kunt de activiteiten die wij organiseren hier downloaden.
In de buurt zijn ook allerlei activiteiten te doen. Hieronder treft u een kleine greep van activiteiten die u in de buurt kunt ondernemen.

Wat moeten wij zelf meenemen?

Hieronder treft u een lijstje van spullen die u zelf dient mee te nemen:
– Theedoeken
– Toiletpapier
– Koffie (filters zijn aanwezig)
– Vuilniszakken
– Onderlaken, dekbedhoes, (of slaapzak) kussensloop
(U kunt ook linnenpakketten van ons afnemen)

Is er wifi?

Jazeker! Er is een gratis Wifi netwerk aanwezig

Vanaf welk tijdstip is de aankomst en hoe laat het vertrek?

Vanaf 16.00 bent u van harte welkom op de Mardyk 21 in Elahuizen. U heeft de accommodatie tot en met zondag 18.00 uur tot uw beschikking. Indien u eerder wenst te komen i.v.m. boodschappen etc. graag van tevoren even contact hierover zodat we e.e.a. af kunnen stemmen.