Veelgestelde vragen over onze accommodatie

Misschien komen er wel allerlei vragen naar boven borrelen over het huren van onze accommodatie. Is er WIFI, wat moeten wij zelf meenemen etc. In onderstaande FAQ hebben we antwoord proberen te geven op veelgestelde vragen die bij ons binnenkomen. Mocht uw vraag onverhoopt toch niet tussen de veelgestelde vragen staan, aarzel niet en bel of mail gerust.

Is er een geluidsinstallatie aanwezig?

Zeker! Sterker nog, er is naast een geluidsinstallatie ook discoverlichting aanwezig en nog andere leuke dingen. Let op: na 23.30 moet het volume dermate naar beneden zijn bijgesteld dat niemand er last van heeft. U kunt ook silent discosets bij ons huren, zodat u tot in de late uurtjes ongestoord muziek kan draaien.

Wat voor activiteiten zijn er te doen?

Er zijn heel veel mogelijkheden op en rond onze accommodatie. Op onze pagina voor arrangementen vindt u een overzicht van alle leuke dingen die u bij ons kunt doen. U kunt de activiteiten die wij organiseren hier downloaden. In de buurt zijn ook allerlei activiteiten te doen, zoals wandelen in het bos, fietsen, met een rondvaartboot varen, etc. De Friese plaatsen Workum, Sloten en Sneek bevinden zich op ongeveer 20 minuten autorijden van de accommodatie, daar kunt u gezellige terrasjes, musea en restaurantjes vinden.

Wat moeten wij zelf meenemen?

Hieronder vindt u een lijstje van spullen die u zelf even moet meenemen:
– Theedoeken
– Toiletpapier
– Koffie (filters zijn aanwezig)
– Vuilniszakken
– Onderlaken, dekbedhoes, (of slaapzak) kussensloop
(U kunt ook linnenpakketten van ons afnemen)

Is er wifi?

Jazeker! Er is een gratis wifi-netwerk aanwezig.

Vanaf welk tijdstip is de aankomst en hoe laat het vertrek?

Vanaf 16.00 bent u van harte welkom op de Mardyk 21 in Elahuizen. U heeft de accommodatie tot en met zondag 18.00 uur tot uw beschikking. Wilt u eerder komen i.v.m. boodschappen, etc.? Neemt u dan even contact met ons op ,om dat af te stemmen.