Verkleedzolder en pingpongruimte

Imposante collectie verkleedkleding

Een ruimte zoals deze zult u niet snel in een groepsaccommodatie aantreffen. Altijd al piloot, brandweerman/vrouw, tovenaar, heks of piraat willen zijn? Op de tweede verdieping van onze accommodatie hebben wij een waanzinnige verkleedzolder. Wat ooit begon als een kleine verzameling voor de liefhebber, is uitgegroeid tot een imposante collectie aan verkleedkleding. Kinderen (en tieners) vinden dit fantastisch (en u stiekum ook)! Ideaal voor een bonte avond of een verkleedspektakel.

Liever lekker pingpongen?

Als u geen zin heeft in een verkleedavontuur dan staat er op deze verkleedzolder ook een pingpongtafel klaar waar u naar hartelust kunt pingpongen. Speel ‘rond de tafel’ of maak uw eigen spannende pingpong-competitie. Pingpongen is trouwens niet alleen erg leuk om te doen, maar is ook heel goed voor uw hersenen. Pingpong is namelijk een complexe sport die een combinatie van vaardigheden vereist, waaronder hand-oogcoördinatie, reactievermogen, probleemoplossend vermogen en concentratie. Kijk maar eens wat Erik Scherder en Bettine Vriesekoop hiervan zeggen.

Chill!

Op deze verkleedzolder/pingpongruimte hebben we ook een fijne chill-plek gemaakt. Dus neem plaats op een van de vele zitzakken in deze gezellige ruimte en ga lekker chillen.