Demo blok-editor

Bent u op zoek naar de perfecte plek voor een onvergetelijk schoolkamp? Kies voor ’t ruime sop bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje! Onze accommodatie ligt midden in het prachtige Friese landschap aan de Fluessen. Op dit grote meer vinden de meeste van onze watersportactiviteiten plaats.

We bieden ieder dagdeel een andere tak van watersport aan. Waterskiën, banaanvaren, zeilen in een valk of zwaardboot. Kitesurfen, suppen, vlotten bouwen of varen op een skûtsje, alles is mogelijk! Ten tweede bieden wij een unieke setting waarin het schoolkamp plaatsvindt. Hierbij staat het hebben van plezier in de watersport voorop. Leerlingen die nieuwe individuele talenten ontdekken en actief in de buitenlucht bezig zijn. Ze leren met elkaar samenwerken wat de saamhorigheid ten goede komt! Bij ’t Stekelbaarsje staan we garant voor een schoolkamp waarbij we tot het uiterste gaan. Met als resultaat dat leerlingen op een leuke manier kennis maken met de watersport.

Op maat gemaakt programma voor overdag én avond!

Naast de vele activiteiten op het water die overdag gepland staan, is er in de avond ook veel mogelijk! Kampvuur op een eiland, feesten bouwen in de boerderij, dropping in de omgeving, fierljeppen, lasergamen of nachtzeilen? Wij kunnen een op maat gemaakt programma voor uw groep creëren. U kunt ook zelf de koers bepalen en dit in eigen handen nemen. Kies voor een uniek kamp op het water en gun uw leerlingen een frisse duik in de wereld van de watersport!

Wat maakt een schoolkamp bij ’t Stekelbaarsje uniek?

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van watersportkampen voor scholen, streven wij naar een grote diversiteit van verschillende watersporten. We proberen elk dagdeel de leerlingen kennis te laten maken met een andere tak van watersport. Dit rouleren we gedurende het schoolkamp. Op deze manier is er voor elke leerling wel een uitdaging. Combineer dat met de meest waanzinnige avondspellen. Een garantie voor een top kamp om nooit meer te vergeten!

De kinderen hebben een zeldzaam leuke week gehad en raakten niet uitgepraat over het zeilkamp! Het programma naast het zeilen is werkelijk…

Anjali (13) & Ajay (11)

We hebben een geweldig schoolkamp gehad met onze groep 8 klassen! Zowel de docenten én kinderen hebben leren zeilen en bovenal hebben we enorm veel plezier gehad. Een echte aanrader!

Docent Vrije School Michaël Bussum

Waarom een arrangement bij ‘t Stekelbaarsje?

  • Persoonlijk en direct contact
  • Wij bieden een flexibel arrangement. Regent het te hard of waait het te hard, passen wij in overleg ons arrangement aan. Tevens is er de mogelijkheid om de arrangement kosteloos te annuleren (mits 5 dagen van te voren aangegeven)
  • Vanaf onze locatie bent u binnen 5 minuten op het grootste meer van Friesland. Met een snel vaargebied voor de deur, mooie eilanden en een eigen haven, bieden wij een breed aanbod aan activiteiten
  • U kunt het programma volledig naar eigen wens invulle
  • Alles onder een dak. Van solextour tot skûtsjesilen, palingroken tot fierljeppen
  • Voor elk budget een waanzinnig arrangement
  • 20 jaar ervaring met het organiseren van arrangementen

Wie zijn wij?

‘t Stekelbaarsje is een familiebedrijf. Behalve een zeilschool voor jongeren, bieden wij diverse programma’s voor bedrijven, vrijgezellenfeesten etc. De afgelopen 20 jaar hebben we het aanbod aan arrangementen voortdurend uitgebreid en aangepast aan de wensen van onze klanten. Een arrangement bij ‘t Stekelbaarsje is een op maat gemaakt programma, waarbij ‘bijzonder gewoon’ is.