Jetske

Ik weet nog goed toen ik voor het eerst bij ‘t Stekelbaarsje aankwam voor een zeilweek in de zomer. Samen met m’n vriendin stapten we na een lange rit uit de auto in Elahuizen. We hadden Zeilschool ‘t Stekelbaarsje via internet gevonden en we hadden geen idee wat ons te wachten stond.

Toen we aankwamen vielen we van de ene verbazing in de andere: zoveel thema’s hadden we niet verwacht. En dan ook nog al die gekke instructeurs en de keuken.

De 2 daaropvolgende jaren ben ik ook naar de zomerweken geweest. En elke keer dacht ik: “Oké nu kan het echt niet gekker”, maar dan werd er weer iets uit de kast gehaald waardoor het weer een fantastische avond werd!

Al die tijd heb ik in een Valk gezeild, echt heel erg gezellig. Met een gezellige instructeur en 3 andere cursisten de hele dag op het water. Lekker koekjes eten en natuurlijk goed leren zeilen!

Ondertussen maak ik deel uit van het team en heb ik nog steeds een fantastische tijd.

Wat ik zo leuk vind aan ‘T Stekelbaarsje, is dat alles kan en mag! Je kunt het zo gek niet bedenken of het ligt wel ergens op de zeilschool of je kunt het in elkaar knutselen. Dit geeft ook de mogelijkheid om super vette thema’s neer te zetten met gave avondspellen!

Jetske

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw schoolkamp!