Lodi

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lodi en ik kom sinds ongeveer m’n 8ste jaar op de zeilschool. Twee van mijn vrienden en ik zijn op een zonnige dag ooit een keer een week op zeilkamp gestuurd en er nooit meer weg gegaan. Het was vanaf het eerste moment, van wat ik me nog kan herinneren, helemaal te gek.

Van de dingen die ik als cursist altijd zag en meemaakte stond ik iedere keer weer versteld. ‘T Stekelbaarsje heet een zeilschool, maar het is al zo lang meer dan alleen een zeilschool. Het is een plek waar je je een week lang in een soort, door thema, plezier en leren gestuurde, eigen planeet zit.

Dit geeft zo veel leuke opties zoals, nachtzeilen, film kijken op een grootzeil, pinguïnparty’s en ook nog eens met een toffe groep mensen!

Dit is de uitdaging voor de groep instructeurs. Ik ga nu mijn 10e jaar in als instructeur en ik kan met zekerheid zeggen dat ik er nog veel plezier in heb. Afgelopen seizoen heb ik een van de vetste weken in mijn tijd gedraaid, thema revolutie. We hebben een erg goed team, wat ook steeds beter wordt gemaakt.

Ik ben hier sinds het begin altijd teruggekomen, omdat iedereen er hier gewoon uiteindelijk zo veel lol in heeft dat je er enthousiast van wordt. Dit motiveert om het beste uit een week te halen. Het is hier, kan ik je vertellen, helemaal te gek!

Later!

Lodi

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw schoolkamp!