Olga

Terug in de auto van mijn eerste week Stekelbaarsje…

Moe… maar wat had ik veel waanzinnig leuke dingen beleefd, waarvan ik van te voren nooit had gedacht dat zoiets überhaupt mogelijk was…

Al waren het maar zeven dagen en was het nog geen twee uur rijden, ik had het idee dat ik een maand in een andere wereld had geleefd.

Het leuke is dat ik nu als instructeur nog steeds het idee heb dat wanneer ik Elahuizen op de verkeersborden zie staan, ik in een compleet andere wereld terecht kom. Vanaf dit moment zijn er nog maar drie dingen belangrijk: zeilen, ieder kind apart met daarnaast de groep als geheel en dingen doen die je normaal vooral niet doet.

Deze combinatie maakt naar mijn idee Zeilschool ‘t Stekelbaarsje uniek. Naast dat het zeilen ontzettend belangrijk is, is het ook de bedoeling dat je het leuk vindt. Op deze manier is het veel leuker om les te geven, les te krijgen en gaat het leren ook nog eens veel sneller. Daarnaast is er ook veel persoonlijke aandacht tijdens het zeilkamp doordat de groep qua leeftijd redelijk dicht bij elkaar zit en niet te groot is. Je komt elkaar zowel overdag tijdens het zeilen tegen als ’s avonds waardoor ik altijd het idee heb dat je elkaar binnen een week al heel goed kent. Als laatste zijn de avondprogramma’s toch wel de finishing touch, deze zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Ik hoop dat ik zelf nog heel veel meer mooie herinneringen zal krijgen en heel veel anderen met mij!

Olga

olga

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw schoolkamp!