Gratis zeilen tijdens de meivakantie

Aloha! Heb jij altijd al eens willen zeilen maar is dat er eigenlijk nooit van gekomen? Of kom je komende zomer naar de zeilweek en ben je razend benieuwd hoe de zeilschool eruit ziet? Kom op 1 of 2 mei gratis een dagdeel zeilen, zodat je alvast wat kunt sfeerproeven op onze zeilschool. We varen deze dagen in Optimisten, Laerlings, Laser pico’s, feva’s en Valken. Benieuwd hoe deze boten eruit zien?

Wanneer kan ik gratis zeilen en wat moet ik meenemen?

Op 1 en 2 mei ben je vanaf 9.30 van harte welkom. Wij zorgen voor eten, drinken, zwemvesten en wetsuits. Zorg jij voor een extra set droge kleren en een regenpak? Ouders kunnen de kinderen uitzwaaien onder het genot van koffie en appelgebak op de steiger. Om 16.00 varen we de haven weer binnen.

Geef je snel op, want vol is vol!

Nog nooit gezeild? Geef het even aan bij je aanmelding. Gratis zeilen bij zeilschool ‘t Stekelbaarsje is namelijk een fantastische manier om kennis te maken met deze sport en met onze zeilschool. Wij zouden het helemaal te gek vinden als jij op deze dagen ontdekt dat zeilen echt een sport voor jou blijkt te zijn. We nemen je graag mee op avontuur op een van onze boten. Dus niet afwachten, maar aanmelden!

Aanmelden zeildagen meiweek 1 & 2 mei

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Over jou

Je naam(Vereist)
Je adres

Welke dagen en/of dagdelen wil je graag komen zeilen?

Wanneer wil je komen zeilen?
Je e-mailadres(Vereist)


zeilkamp 2021