Gratis zeilen tijdens de meiweek

Aloha! Heb jij altijd al eens willen zeilen maar is dat er eigenlijk nooit van gekomen? Of kom je komende zomer naar de zeilweek en ben je razend benieuwd hoe de zeilschool eruit ziet? Kom op 3 en 4 mei een dagdeel gratis zeilen, zodat je alvast wat kunt sfeerproeven op onze zeilschool. We varen deze dagen in Optimisten, Laerlings, Laser pico’s en Valken. Benieuwd hoe deze boten eruit zien?

Wanneer kan ik gratis zeilen en wat moet ik meenemen?

Wanneer je in een Laser pico, Optimist of Laerling vaart, kun je kiezen om van 9.30 t/m 12.30 te varen of om van 12.45 t/m 16.00 uur te varen. De deelnemers die in een Valk varen, varen van 9.30 t/m 16.00 uur. Wij zorgen voor eten, drinken, zwemvesten en wetsuits. Zorg jij voor een extra set droge kleren en een regenpak?

Opgeven kan via de mail ([email protected]) of telefonisch via 0514602728.

Geef je snel op, want vol is vol!

Nog nooit gezeild? Geef het even aan bij je aanmelding. Gratis zeilen bij zeilschool ‘t Stekelbaarsje is namelijk een fantastische manier om kennis te maken met deze sport en met onze zeilschool. Wij zouden het helemaal te gek vinden als jij op deze dagen ontdekt dat zeilen echt een sport voor jou blijkt te zijn. We nemen je dus heel graag mee in een van onze boten. Dus niet afwachten, maar aanmelden!

zeilkamp 2021