Archery Tag

Archery Tag is een soort paintball maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte rubberen punt. Niemand is veilig voor de rondvliegende pijlen. Wie kan het best richten en is het meest behendig? Het is een activiteit wat is overgewaaid uit Amerika. Als mensen horen dat ze mogen schieten, worden ze fanatiek. Moet jij een activiteit organiseren voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een andere feest(je)? Dan is Archery Tag jouw activiteit!

Archery Tag Bedrijfsuitje

Archery tag voor bedrijfsuitje

Altijd al eens op je collega’s of directie willen schieten? Dit is je kans! Maak het bedrijfsuitje compleet met Archery Tag. Archery Tag is uit Amerika overgewaaid naar ons land. Archery Tag is een soort paintball maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte rubberen punt. Niemand is veilig voor de rondvliegende pijlen. Wie kan het best richten en is het meest behendig? Jij, je collega of toch jouw baas?

Archery Tag Vrijgezellenfeest

Archery Tag voor vrijgezellenfeest

Tijdens een vrijgezellenfeest moet de vrijgezel natuurlijk wel weten dat het om hem/haar draait. Er zijn twee velden met obstakels. Het doel is om met pijl en boog zoveel mogelijk tegenstanders te raken. (er zit geen punt op de pijl maar een rubberen bol) Terwijl onze vrijgezel in een roze konijnenpak door het veld rond hupt, vliegen de pijlen in het rond. Het is de jackpot als je de vrijgezel raakt. U zal verbaasd zijn over hoe fanatiek iedereen wordt. Een veiligheidsmasker en armbeschermer zijn verplicht. Hier zorgen wij natuurlijk voor. Kortom, Let the battle begin!

Mooi roze is niet lelijk..

Speciaal voor deze gelegenheid krijgt de vrijgezel een roze konijnenpak. En nee, dit is zeker geen voordeel voor de vrijgezel. Maar dat is ook helemaal niet erg… Al huppend beweegt het konijn zich door het jachtveld.

Het spel lijkt sterk op het trefbal van vroeger alleen is de bal vervangen door pijlen met een punt van rubber. Het spel Archery Tag is overgewaaid uit Amerika waar het een groot succes is door programma’s als ‘the Hunger games’ Het wordt ook wel het nieuew Paintball genoemd. Er zijn twee vakken met obstakels en er is een beperkt aantal pijlen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen van de tegenpartij te raken. Ben je geraakt, verlaat je het speelveld en kun je vanaf de achterlijn de jacht openen op de tegenpartij. Raak je iemand, mag je terug in het veld. En nee….. een vangbal is niet toegestaan. Na elk potje wisselen we van veld.

Archery Tag is in principe op elke denkbare locatie mogelijk. Zowel op het eiland, weiland, bos of op de zeilschool. Benieuwd naar onze locatie? Kijk dan hier…

The Hunger games 2.0

Zodra mensen horen dat ze op elkaar mogen schieten, worden ze fanatiek. Voordat het spel begint, worden er twee teams gemaakt. In beide velden staan allerlei obstakels om achter te schuilen want zodra het spel eenmaal begonnen is, vliegen de pijlen in het rond. Het doel is om zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Het aantal geraakte tegenstanders wordt op een scorebord weergegeven. Wie neemt de eervolle titel ‘Robin Hood van 2020’ mee naar huis? Het dragen van gezicht- en armbescherming is verplicht. Let the battle begin…

Overnachten

Uitgeput van al die leuke activiteiten en nog geen zin om naar huis te gaan? Boek dan een overnachting in onze gezellige groepsaccommodatie.

Combineer Archery Tag met…

Je kunt deze groepsarrangement heel goed combineren met de volgende arrangementen voor een complete dagindeling.