Het leukste bedrijfsuitje in Friesland

Een bedrijfsuitje bij ‘t Stekelbaarsje in Friesland is dé perfect mix van teambuilding, plezier en ontspanning op één van de mooiste watersportlocaties in Nederland. Combineer naar hartelust activiteiten op en rond het water en maak er voor je personeel een onvergetelijke dag van. Wij bieden een breed aanbod aan ontzettend leuke groepsactiviteiten die je zelf kunt samenstellen of laat ons een programma voor jouw bedrijfsuitje maken. Een bedrijfsuitje bij ‘t Stekelbaarsje brengt je team bij elkaar als nooit tevoren. Aan het eind van de dag gaan je medewerkers gegarandeerd met een unieke ervaring naar huis. Kortom, het perfecte bedrijfsuitje boek je bij ‘t Stekelbaarsje in Friesland.

Bedrijfsuitje in Friesland: pure beleving

Vergeet het kantoor en het bureau voor een dag. Een bedrijfsuitje bij ‘t Stekelbaarsje is namelijk beslist geen ‘another day at the office’! Onze locatie in Elahuizen ligt direct aan het meer de Fluessen midden in het schitterende Gaasterland. Vanuit onze haven is er van alles te doen op en aan het meer. Van leuke en spannende watersportactiviteiten tot gezellige barbecues.

Perfecte teambuildingslocatie

Is je doel teambuilding? Verleg dan samen met je personeel grenzen met het hilarische Fierljeppen, het spannende Archery Tag en lasergamen. Deel de teams in zoals jij dat wilt en ga ervoor. Of stap met je team op een Skûtsje of ga wedstrijdzeilen met onze Valken. Al onze groepsactiviteiten voor personeelsuitjes dragen bij aan teambuilding en gezelligheid, zodat iedereen elkaar op een andere manier leert kennen en waarderen dan op de werkvloer.

Teamwork

Hoe vet is het om als team op een Frysk Skûtsje te zeilen. De wind vol in de zeilen, twee man hangen aan de schoot terwijl twee andere collega’s het schip op koers houden. Iedereen heeft een eigen taak. De samenwerking aan boord gaat steeds beter waardoor het schip steeds vaart. Het is net een bedrijf :).

Bedrijfscompetitie

Op zoek naar wedstrijdelement? Stap dan aan boord van een Valk. Met 3 of 4 personeelsleden per boot vaar je een wedstrijd waarbij één persoon navigeert, één roerganger en een persoon die de zeilen bedient. Welk team komt als eerste over de finishlijn?

Er hard voor gaan met het personeel

Dan mag een activiteit zoals banaanvaren, waterskiën of varen op een snelle 115 PK Rib natuurlijk niet ontbreken. Dat is pas het echte watersport gevoel.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje

Wil jij dus met jouw personeel een onvergetelijk bedrijfsuitje op het Friese water beleven? Bij ‘t Stekelbaarsje verzinnen we de meest waanzinnige teambuilding activiteiten. Voor ons is namelijk niks te gek, dus kom maar op!

Ons bedrijfsuitje bij ‘t Stekelbaarsje was helemaal top! Een super leuke locatie. Echte Friese gastvrijheid. Alles was perfect geregeld!

Hewlett Packard Enterprise

Met 8 boten hebben we wedstrijden gezeild en een heerlijke barbecue als afsluiting. Mooie boten, top georganiseerd bij ‘t Stekelbaarsje.

S. de Vries – Provincie Fryslan