Het leukste bedrijfsuitje in Friesland

U bent op zoek naar een bedrijfsuitje in Friesland waarbij teambuilding, ontspanning en kennismaking worden samengevoegd tot een onvergetelijke dag? Yes! gevonden! Wij bieden een brede keuze aan mogelijkheden in een ‘niet alledaagse’ setting. Aan het einde van de dag gaan uw medewerkers naar huis met een unieke ervaring. Namelijk: Het was een dag om nooit te vergeten waarbij we meer één team zijn geworden dan ooit te voren. Kortom, een bedrijfsuitje in Friesland boek je bij ‘t Stekelbaarsje.

Maak van een bedrijfsuitje in Friesland, een pure beleving

Een bedrijfsuitje bij ‘t Stekelbaarsje is beslist geen ‘another day at the office’! Samen als team een Skûtsje besturen of wedstrijdzeilen. Grenzen verleggen met het Fierljeppen, palingroken of Archery Tag. Een personeelsactiviteit moet bijdragen aan teambuilding, gezelligheid maar ook elkaar op een andere manier leren kennen en waarderen dan op de werkvloer.

Overnachten

Ook een overnachting nodig? Bekijk dan onze gezellige groepsaccommodatie.

Uitstapje voor jouw personeel op het water

Wil jij met jouw team een onvergetelijk bedrijfsuitje op het Friese water beleven? Bij ‘t Stekelbaarsje worden de meest waanzinnige teambuilding activiteiten verzonnen.

De wind vol in de zeilen, twee man hangen aan de schoot terwijl twee andere collega’s het schip op koers houden. Iedereen heeft een eigen taak. De samenwerking aan boord gaat steeds beter waardoor het schip steeds vaart. Het is net een bedrijf :).

Hoe vet is het om als team op een Frysk Skûtsje te zeilen. Op zoek naar meer wedstrijd element? Stap dan aan boord van een Valk. Met 3 of 4 personen per boot varen we een wedstrijd waarbij één persoon navigeert, één aan het roer zit en een persoon die de zeilen bedient. Welk team komt als eerste over de finishlijn?

Niet alleen zeilen, maar ook banaanvaren, waterskiën of varen op een snelle 115 PK Rib behoren tot de watersport mogelijkheden.