Personeelsfeest met palingroken en catering

Wat is er lekkerder dan tijdens de lunch zelf gerookte paling eten. Lunchen op het eiland tijdens het skûtsjesilen? Geen enkel probleem. Of het om de lekkerste paling, lunch of een heerlijke barbecue op het eiland gaat, bij ons ben je aan het juiste adres.

Workshop palingroken in Friesland

Terwijl het smeulende eiken- en beukenhout de rokerston langzaam tot de gewenste temperatuur brengt, rijgen jullie de paling aan de pennen. Nadat de paling in de rokerston gehangen is, proberen we de ton op een constante temperatuur te houden. Een lastig klusje, maar met hulp van onze ervaren palingroker gaat het zeker lukken.

Catering

Na het fierljeppen, lasergame, Archery Tag of een ochtend zeilen, heeft iedereen reuze trek gekregen. Wij kunnen een heerlijke lunch verzorgen, compleet met vers belegde broodjes, sûkerbôle  fruit, jus d’orange, koffie en thee.

Barbecueën op een eiland terwijl je geniet van de zonsondergang! De rust, het water en de unieke ligging van het eiland maken dit tot een moment waar het personeel nog lang van zal nagenieten. De barbecue bestaat uit 5 soorten vlees, salades, sauzen en stokbrood. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de barbecue vegetarisch te maken. Eet smakelijk!