Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland? Een personeelsuitje kan dé oplossing zijn voor teambuilding. Klinkt saai? Bij ’t Stekelbaarsje in Friesland maken we er een feest van. Stap even uit de comfort zone van je werkplek en kom naar onze gezellige boerderij in Elahuizen. Vanaf hier bieden we volop originele bedrijfsactiviteiten aan op het water. Zoals skûtsjesilen, wedstrijdzeilen op de Valken en waterskiën of lasergamen en polsstokspringen. Stuk voor stuk perfecte programma’s om in te zetten als bedrijfsuitje, teamuitje en afdelingsuitje.

Bedrijfsuitje op het water

Met jouw team een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water beleven. Bij ’t Stekelbaarsje kunnen jullie toffe teambuilding activiteiten doen of juist een wedstrijdje tegen elkaar doen. Wat te denken van zeilen op een Frysk skûtsje of wedstrijdzeilen met onze Valk zeilboten. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. ’t Stekelbaarsje is gevestigd aan het meer de Fluessen (Súdwest-Fryslân). Direct gelegen aan de Fluessen geeft veel mogelijkheden tot watersport activiteiten. Naast zeilen kunnen wij voor groepen en personeelsuitjes activiteiten regelen als Waterskiën, banaan varen achter de speedboot.

Zeilen op een skûtsje

Bedrijfsuitje Friesland: Skutsje zeilen op het water

Skûtsjesilen is dé manier om te werken aan teambuilding. Om het schip te kunnen zeilen zijn er vele taken te verdelen. Binnen een bedrijf heeft iedereen z’n eigen taak en functie. Alleen samen kunnen jullie het schip oftewel het ‘bedrijf’ laten varen. Jullie zitten nota bene allemaal in hetzelfde schuitje, of in dit geval: hetzelfde skûtsje. Met de wind door je haren samen het golvende water bevaren en tegelijkertijd werken aan de band met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje in Friesland. Een dagje zeilen over de Friese meren doet wonderen.

Wedstrijdzeilen op Valken

Voelt jullie team iets meer voor een wedstrijdje? Doe mee met wedstrijdzeilen in een Valk. Valken zijn kleine open zeilboten van zo’n 7 meter lang. Als teambuilding de zeilen hijsen, de goede richting uit sturen en de schoten bedienen. Laat je competitiviteit als team zien en win van de anderen.

Alle mogelijkheden bedrijfsuitje Friesland op een rijtje

Het bedrijfsuitje beleven waar men nog jaren over praat?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!