Bootverhuur

Kun je al zeilen en wil je lekker zelf het water op met een polyester Valk? Zeilschool ‘t Stekelbaarsje heeft ook een eigen bootverhuur. Er ligt een vloot van 12 polyvalken voor u klaar in onze eigen haven. Of je nu een ervaren zeiler bent of net begint, onze Polyvalken bieden de perfecte combinatie van stabiliteit, snelheid en plezier op het water.

Polyvalk: een veelzijdige zeilboot

Met ruimte voor tot wel vijf personen zijn onze Polyvalken ideaal voor een avontuurlijke dag op het meer de Fluessen. Of je nu solo vaart, met vrienden of familie, deze veelzijdige zeilboot staat garant voor urenlang zeilplezier. Dankzij het eenvoudige ontwerp zijn onze Polyvalken gemakkelijk te hanteren, zelfs voor beginners. Met een ruim dek en comfortabele zitplaatsen is er genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht terwijl je de wind in de zeilen voelt. Onze bootverhuur biedt ook de mogelijkheid om een dektent huren.

Of je nu komt voor een dagje zeilen of een weekendje weg, onze Polyvalken bieden de perfecte mix van plezier en avontuur op het water. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke zeilervaring!

Overnachten in onze groepsaccommodatie

Ben je met een grotere groep, dan kun je ook bij ons overnachten. Onze groepsaccommodatie biedt slaapruimte tot 60 personen.