Indoor & outdoor lasergamen Friesland

Outdoor lasergamen

Buiten lasergamen in Friesland? Dat kan bij ons. Dé ultieme adrenaline-kick voor zowel jongeren als volwassenen. Scheer met een 115 pk krachtige rubberboot over het water naar de plaats van bestemming. Bepaal je tactiek, houd je gedeisd om je schuilplek niet te verraden, schakel je vijanden uit en verover de vlag! Maar pas op! Heb je genoeg kogels? En wie zit daar achter die boom? Is dat een ‘sniper’?

Indoor lasergamen in de wintermaanden?

Tijdens de  herfst, winter en het vroege voorjaar kun je bij ons indoor lasergamen. Op de begane grond bevindt zich een groot doolhof met allerlei met gangen, hoeken, trappen, geheime deuren en sluiproutes. De eerste verdieping heeft vier gangen. Maar pas op! Er zijn veel hoeken, kamers etc. waar de tegenstander verstopt kan zitten! Kies je voor de aanval, of toch voor de verdediging? Door rookmachines, fantastisch decor, lasers en geluid is dit een ware adrenaline kick waar men nog lang over na praat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met jouw team heb je van te voren een korte bespreking. Wie beschermt de VIP, wie gaat aanvallen? Wat voor wapen wil je hebben? Wie gaat op zoek naar de landmijn, dynamiet of medic? Kortom, lasergamen is meer dan alleen maar schieten. Het is een tactisch spel en daarom bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor teambuilding. Door het geavanceerde draadloze systeem is er voor elke doelgroep genoeg uitdaging.

Tot slot leest een computer de scores, waarna er na een aantal spellen een winnaar wordt gekroond. Een betere plek hiervoor dan aan onze gezellige bar is er niet. Na de bekendmaking van het winnende team blijft men vaak nog gezellig napraten over de gevoerde tactieken. Óf over de “tactieken” die mislukten!

Wat voor wapen kan ik kiezen?

Het type wapen hangt sterk af van de omgeving. Een sniper kan bijvoorbeeld tot 150 meter ver schieten. Fantastisch op een eiland, iets minder effectief wanneer we indoor lasergamen. In principe kunnen we alles maken. Van gewone soldaat tot bommenwerper, medic, sniper of automatisch geweer.

Welke locaties zijn in de wintermaanden beschikbaar?

Tijdens de wintermaanden vindt het spel meestal plaats in Elahuizen. Dit vanwege de perfecte locatie. Echter, door het draadloze systeem kan het op vrijwel iedere locatie. Misschien wel bij jou in de buurt.

Tip:

  • Lasergamen is geschikt voor deelnemers vanaf 9 jaar
  • Ook geschikt voor kinderfeestjes

Benieuwd naar het indoor lasergamen tijdens de winterperiode? Kijk snel op onderstaand filmpje. Tot in Elahuizen!

Durf jij het aan?

Boek hier je lasergame event