Het bedrijfsuitje met een echte adrenaline kick

Met gierende banden over het water scheuren! Stap aan boord en ervaar de power van deze 115 pk snelle rubberboot. Voel het opspattende water terwijl u op de zes persoons banaan zit. Geniet van de adrenaline kick wanneer u op ski’s of wake board over het water scheert. Combineer uw bedrijfsuitje met deze stoere activiteiten. Wedden dat er nog lang over dit spektakel wordt na gesproken?

De kick van hard varen

Met een overdekte boot varen we naar het snel vaargebied. Zodra we daar zijn aangekomen gooien we het anker overboord. Terwijl de rest van de groep op de overdekte boot geniet, stapt de eerste groep aan boord van de Rib. Zodra de boot op snelheid is, volgen de bochten elkaar snel op. Wanneer de boot weer aanlegt bij de overdekte boot heeft deze groep een enorme grijns op hun gezicht. Wat een kick, wat gaat dat hard! Vanaf de overdekte boot kan men prachtige foto’s maken van dit unieke bedrijfsuitje.

Waterskiën en wakeboarden

Hoe vet is het om achter deze boot te kunnen waterskiën of wakeboarden! Na een korte instructie, ski’s of board aan en gaan! Check de trotse glimlach als deze mensen na het skiën of wakeboarden weer aan boord zijn. Hun dag kan niet meer stuk! Liever op een waterskibaan skien of wakeboarden? In samenwerking met waterskibaan Sneek organiseren we diverse bedrijfsevenementen.

Banaan varen

Eerlijk is eerlijk, hoewel het bijzonder gaaf is, behoren skiën en wakeboarden niet tot de categorie ‘succes garantie verzekerd’ (hetgeen helemaal niet erg is voor collega’s. Het levert hilarische beelden op) Wel een 100% succes garantie? Kies dan voor het banaanvaren. Dit is een zes persoons banaan die achter de Rib hangt. Zodra iedereen er op zit, vaart de boot steeds sneller. Welk team blijft als langst op de banaan zitten?

Of bekijk de andere opties voor een bedrijfsuitje.