Familie activiteiten

Zoek je een bijzondere plek voor gezellige familiedag of een familieweekend? Zoek je bovendien een locatie die bij het water ligt en waar je hartstikke leuke activiteiten kunt doen op of aan het water? Moet het ook nog een hele sfeervolle locatie zijn? Stop dan maar met zoeken en kom naar Zeilschool ‘t Stekelbaarsje in Elahuizen (Friesland). Wij zorgen ervoor dat je in Zuidwesthoek van Friesland een onvergetelijke familiedag of familieweekend gaat beleven.

Een top familiedag!

Wil je weer eens wat anders met je familiedag doen? Het kan soms best lastig zijn om een leuke familiedag te organiseren. Want wat ga je doen, zodat zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen zich vermaken? Maak je daar bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje maar geen zorgen om. Wij maken voor jouw familiedag een prachtig programma, waar iedereen zich prima gaat vermaken. Wil je graag zeilen op je familiedag? Huur dan een of meer van onze polyvalken. Er ligt een vloot van 12 Valken in onze haven, die direct naast de groepsaccommodatie ligt. Is er geen wind? We hebben ook ook motorbootjes te huur. Geen zin om zelf te varen? Dan huur je toch de rondvaartboot of een skûtsje. Liever plankgas over het water? Onze speedboat ligt voor je klaar in de haven. Ons motto is: Jij vraagt, wij draaien!

Wil je ook graag wat met je familie op de wal doen? Je kunt bij ons alle kanten op: van fierljippen, lasergamen, paintballen, solexen, DAF-rijden tot picknicken, fietsen, wandelen en barbecueën. Bekijk onze groepsarrangementen maar eens voor wat inspiratie en neem contact met ons op om je familiedag door te spreken. Denk niet: dat kan vast niet. Ons motto is: hoe gekker hoe beter!

Maak er een familieweekend van

“Dit familieweekend in Friesland was anders dan alle andere jaren. Alleen de accommodatie al heeft zoveel sfeer en gezelligheid: een feest voor elke familie die een prachtige plek voor een familie activiteit zoekt!”

Zeg nou zelf, als je er dan toch bent, maak er dan meteen een supergezellig familieweekend van en huur onze accommodatie erbij. Dan heb je net even die dag extra familieplezier met elkaar en heb je alle tijd voor elkaar. Maar je krijgt nog veel meer voor een weekend bij ‘t Stekelbaarsje, namelijk het gebruik van onze prachtige groepsaccommodatie als uitvalsbasis. Wij weten zeker dat iedereen zich prima gaat vermaken.

Monumentale boerderij uit 1780 met verkleedzolder

Onze groepsaccommodatie is een prachtige monumentale boerderij uit 1780, die direct aan het water van de Fluessen ligt. De boerderij heeft alles wat je nodig hebt voor een familieweekend: een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte, grote keuken, voldoende sanitair en veel slaapplekken: van de twee grotere slaapzalen tot aan kleinere kamers. De zolder is een waar verkleedparadijs voor de kinderen en voor iedereen die zich nog kind voelt. Deze ruime speelzolder hangt namelijk vol met verkleedkleren. De jeugd zal zich vast prima vermaken bij de bar, met wifi, een beamer en een eigen disco. De ouderen in je gezelschap zullen zich prima vermaken in de gezellige en sfeervolle gemeenschappelijke ruimte. Voor de muzikale familieleden is er zelfs een prachtige piano beschikbaar om te bespelen. Ga lekker samen kokkerellen in de grote keuken, terwijl je bij kletst. Geen zin om zelf tijdens je familieweekend te koken? Wij bieden ook de mogelijkheid om voor een geheel verzorgde maaltijd, lunch of ontbijt zorgen. Alles is bespreekbaar, zodat we er voor jouw familie een onvergetelijk familieweekend van maken met de leukste activiteiten.

Accommodatie 's Stekelbaarsje

De familie Bokma heeft weer genoten op het water. Het zonnetje scheen, de pizza’s waren heerlijk! We hebben een leuk theater improvisatiespel gedaan en ons tot in de late uren vermaakt op ’t Stekelbaarsje. Enorm gezellig!

Familie Bokma

We hebben ons uitstekend vermaakt op deze accommodatie. Fijne warme douches, goede keuken voor grote groepen en een gezellige bar.

Familie Draeck