Het leukste familie-uitje in Friesland

Zoek je een bijzondere plek voor gezellig familie-uitje, familiedag of een familieweekend, in Friesland? Kom naar Zeilschool ‘t Stekelbaarsje in Elahuizen in de waterrijke Zuidwesthoek van Friesland. Wij zorgen dat je een onvergetelijke tijd beleefd met je familie.

Familie boppe!

Op zoek naar een unieke familie-uitje waar iedereen van jong tot oud zich zal vermaken? Bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van een leuke familiedag. Wij stellen voor jou een onvergetelijk programma samen waarbij plezier en samenzijn centraal staan.

Samen maken we van jouw familiedag een herinnering om voor altijd te koesteren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Want bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje draait alles om familieplezier!

Ook overnachten?

Wil je er graag een familieweekend van maken? Bekijk dan onze gezellige groepsaccommodatie: een historische boerderij uit 1780 met een maximale capaciteit van 60 mensen. Daar past de hele familie makkelijk in en het maakt alleen maar gezelliger.

De accommodatie heeft een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte, grote keuken en comfortabele slaapplaatsen. Er is een bar, speelruimte, wifi, piano, mini-disco en een grote verkleedzolder met een hele collectie kostuums.

Naast de boerderij ligt een eigen haven die direct aan de Fluessen ligt. Dus je kunt vanaf onze accommodatie alle kanten op.

Voor elk familielid wat wils

All aboard!

We hebben een vloot van 12 polyvalken, diverse motorbootjes, een rondvaartboot en een speedboot. Dus wat jullie als familie ook willen, bij ons kan het. Ga zeilen en als dat niet je ding is, huur dan een motorbootje, of ga samen met de familie skûtsjevaren of met onze rondvaartboot. Liever rustig dobberen? Er zijn ook kano’s en waterfietsen.

Liever droge voeten?

Voor wie liever niet het water opgaat, bieden we ook tal van andere activiteiten aan. Stap op een solex of rijd in een klassieke DAF door Zuidwest-Friesland. Er liggen prachtige bossen en natuurgebieden in de buurt om te verkennen per fiets of te voet. Fietsen nodig? Wij regelen dat graag voor u, inclusief een goedgevulde picknickmand.

Adrenaline junkie?

Stap aan boord van een stoere rubberboot en vaar als de brandweer naar een nabijgelegen eiland voor een spannend potje lasergamen tegen andere familieleden.

Wil je nog meer?

Staat wat zoekt er niet tussen? Wij staan helemaal open voor jouw ideeën. Dus als jij graag een unieke combinatie van activiteiten wil samenstellen dan doen we dat? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Bij ons is namelijk alles bespreekbaar om ervoor te zorgen dat jouw familie-uitje, familiedag of -weekend echt een onvergetelijke ervaring wordt.