Over de groepsarrangementen

Groepsarrangementen Friesland gezocht? Hier vindt u originele arrangementen voor groepsuitjes in Friesland. Maak van een ‘dagje op de hei’ een ‘dagje aan en op het water’. In en rond onze monumentale boerderij in Elahuizen is namelijk genoeg ruimte voor ontspanning en inspanning. Perfect voor het geven van een familieweekend, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Laat u verrassen door onze groepsarrangementen!

Ontspanning of actie?

U kunt onze arrangementen naar eigen wens combineren. Gaat u voor rust en ontspanning of juist actie en avontuur? Kies er bijvoorbeeld voor ‘s morgens het water op te gaan met de zeilboot, tussen de middag uitgebreid te lunchen (tip: palingroken!) en vervolgens nog een leuke activiteit op de vaste wal te doen. De dagindeling is dus zo vrij als u wilt en daarom uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Groepsarrangementen Friesland voor meerdere dagen

Wilt u de activiteiten liever over meerdere dagen verdelen? Wij bieden we ook een prachtige groepsaccommodatie voor een familieweekend of meerdaags personeelsuitje. Organiseer zelf uw feest in onze zeilschool en overnacht op onze kampeerboerderij. Lees meer over de mogelijkheden binnen onze groepsaccommodaties.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

VFraag hier een offerte aan voor de groepsarrangementen