Indoor & outdoor lasergamen in Friesland

Kom lasergamen in Friesland. Sluip door het hoge gras en door de struiken van het eiland. Zorg dat je niet gezien wordt door je tegenstanders en probeer hen uit te schakelen. Je kunt bij ‘t Stekelbaarsje ook indoor lasergamen. Voel de spanning en sensatie en waan je even in de wereld van ‘Tour of Duty’.

Tarieven voor het lasergamen

ActiviteitDuurPrijs per persoon
Lasergame op het eiland. Met een 115 pk snelle rubberboot vaart u naar het eiland waar we lasergamen. Na afloop varen we met een overdekte boot terug naar de haven2.5 uren€ 17,50 voor kinderen t/m 12 jaar
€ 22,50 voor volwassenen
Lasergame bij u op locatie1 uur€ 12,50 per persoon per uur (excl. km)
Indoor lasergame (november t/ maart)1 uur€ 12,50 per persoon

Het minimale aantal deelnemers is 10 personen.

Dit was het vetste kinderfeestje ever! De vette tocht in de speedboot en daarna het lasergamen. Geweldig!

Jelle 11 jaar

Outdoor lasergamen in Friesland

Bent u op zoek naar een leuke activiteit die net anders is dan alle activiteiten? Kom bij ons outdoor lasergamen. Dé ultieme adrenaline-kick voor zowel jongeren als volwassenen. Met een 115 pk krachtige rubberboot vliegen we over het water naar het eiland. Bepaal je tactiek, houd je gedeisd om je schuilplek niet te verraden en schakel je vijanden uit. Terwijl  Snipers, bommenwerpers en scherpschutters overal op de loer liggen, probeer je de vlag te veroveren. Twee spectaculaire activiteiten. Én een vette overtocht op een snelle rubberboot, én outdoor lasergamen. Dat is pas een adrenaline power pakket!  

Indoor lasergamen tijdens de wintermaanden

Tijdens de herfst, winter en het vroege voorjaar is er bij ons de mogelijkheid ‘indoor’ te lasergamen. Op de begane grond bevindt zich een doolhof met gangen, hoeken, trappen, geheime deuren en sluiproutes. Terwijl je door kamers op de eerste verdieping in de gaten houdt, sluip je door de gangen. Voordat je het weet, ben je door de tegenstanders in een listige hinderlaag gelokt. Het decor is compleet met muziek, lasers, rookmachines en een gezellige bar.

Overnachten

Ook een overnachting nodig? Maak het feest compleet en blijf overnachten in onze gezellige groepsaccommodatie.

Hoe werkt lasergame?

Na het ontvangen van de missie bedenk je samen met jouw team een aanvalsplan. Wie beschermt de VIP? Wie gaat aanvallen en wie is de Medic? Kortom, deze vorm van lasergame in Friesland is veel meer dan alleen maar schieten. Het is naast een fysiek spel, ook een tactisch spel. Lasergamen is daardoor bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor groepsarrangementen. We spelen het spel met het meest geavanceerde draadloze systeem, waardoor er voor elke doelgroep genoeg uitdaging is.

Aan het einde van een spel, leest een laptop de scores uit waardoor The (Wo)man of the match bekend wordt. 

Wat voor wapen kan ik kiezen?

Het type wapen hangt sterk af van de omgeving en van de opdracht. Een sniper kan 150 meter ver schieten. Een slimme keuze wanneer we op het eiland lasergamen, iets minder effectief wanneer we indoor lasergamen. In principe kunnen we elke denkbare rol maken. Van ‘gewone soldaat tot bommenwerper, medic, sniper of een automatisch geweer.

Tip:

  • Lasergame is geschikt voor deelnemers vanaf 9 jaar
  • Ook geschikt voor kinderfeestjes
  • Lasergamen is goed te combineren met een van onze andere arrangementen

Benieuwd naar het indoor lasergamen? Check de video hiernaast.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wil je weten wat ‘t Stekelbaarsje voor jouw kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.