Lasergame in Friesland

Als een echte commando wordt u met een snelle 115 pk snelle rib naar het eiland gevaren. In elke persoon (ook die van een vrijgezel) shuilt een soort ‘Rambo’ die naar boven komt drijven wanneer men, gewapend met een lasergun en headset, tussen de bomen en het hoge gras door sluipt. Een vrijgezellenfeest waarbij de kick van hard over het meer varen, gecombineerd wordt met de adrenaline van een Rambo. Op zoek naar spanning en avontuur? Dan mag lasergame niet ontbreken tijdens uw vrijgezellenfeest in Friesland.

Eerst zijn we gaan Fierljeppen en daarna lasergame. Tot ieders verrassing werden we met een speedboot naar een eiland gebracht. Nooit gedacht…

Marije

Jagen of opgejaagd worden

Na een korte uitleg gaan we op jacht. Beide teams verzamelen aan een kant van het eiland. De missie is vrij eenvoudig: ‘schakel het andere team uit’ Met 12 levens is het op passen dat je het spel niet voortijdig moet verlaten. Tijgeren, kruipen, sluipen en hinderlagen bouwen en tegelijkertijd aanvallen. Lasergame is behalve een actief en fanatiek spel ook een strategisch spel. Elk volgende ‘next’ level is lastiger om de missie te voltooien. Soms is de missie om een VIP uit te schakelen of een vlag te veroveren. Snipers, Medics en bommenwerpers zitten overal verstopt. Na ongeveer 15 minuten stopt het spel automatisch. Meestal worden er drie verschillende spellen gespeeld. Een computer verzamelt de scores en je weet meteen of de vrijgezel slachtoffer of sniper is geworden.

Apparatuur

Het spel lasergame wordt gespeeld met een volledig draadloos systeem waardoor men absolute bewegingsvrijheid heeft. Afhankelijk van de rol en het soort spel kan men 20 tot 150 meter ver schieten. Alle guns zijn uitgerust met een red dot vizier. Er zijn 16 guns en headsets beschikbaar. Meer deelnemers? Geen probleem, dan maken we er een competitie van. Liever lasergame op een andere locatie in Friesland? Vraag naar de mogelijkheden.

Overnachten

Al je energie er doorheen gejaagd? Rust eerst maar even lekker uit en blijf slapen in onze gezellige groepsaccommodatie.