Lasergame op jacht naar je collega’s

Met een snelle 115 pk rubberboot varen we naar het eiland. Daar aangekomen volgt een korte uitleg en maakt elk team een strategisch plan. Waar staat de vlag van de tegenpartij en hoe gaan we deze veroveren? Gewapend met een lasergun sluipt u tussen de bomen door. Vanuit uw ooghoek ziet u iemand in het hoge gras liggen. Is dat een sniper, bommenwerper of is het misschien de VIP? Intussen laadt u uw gun om aan te vallen. Vorm met collega’s een team en speel het spel ‘lasergame the battle’ tegen elkaar. Niet alleen een fanatiek spel waar strategie voor nodig is, maar ook samenwerken en communicatie is essentieel om te kunnen winnen.

Lasergame tijdens het bedrijfsuitje

Geen blauwe plekken van verfkogeltjes of pijlen die in het rond vliegen? Dan is outdoor lasergame een top activiteit. Voordat het spel begint, krijgt je team een opdracht. Bijvoorbeeld: Capture the Flag. Het team bepaalt zelf welke rol een deelnemer heeft. Dit kan variëren van sniper, bommenwerper, Medic etc. Het doel is om de missie te volbrengen. Elke rol heeft een ander type wapen, munitie en aantal levens.

Apparatuur

Wanneer u door het hoge gras sluipt, rent voor uw leven of zich tussen de struiken verstopt, is het vervelend om met snoeren etc. vast te zitten aan uw wapen. Een volledig draadloos systeem biedt uitkomst! Na elk spel worden de scores door een laptop verzameld. Over wie wordt tijdens elke pauze gesproken als ‘De Robin Hood’ van het bedrijfsuitje in Elahuizen?

Locatie

Lasergame kunnen we op vrijwel elke locatie organiseren. Maar grote favoriet is toch wel het eiland. Op dit eiland staan struiken, bomen en hoog gras. Ideaal voor een potje lasergame. Met een stoere 115 pk rubberboot varen we naar dit eiland. Alleen al deze overtocht is een adventure op zich! Kortom, een top locatie!