Over het water scheuren

Met de banaan achter zich, vaart de snelle Rib naar het snelvaargebied. ‘Is dit alles’ denkt de vrijgezel; en met hem ook de andere opvarenden. ‘Klaar’? vraagt de schipper? en op dat moment schiet de boot vooruit. Eerst rechtdoor, een bocht links, rechts, haarspeldbocht en een U-turn volgen elkaar in snel tempo op. Blijven de vrijgezel en zijn team zitten tijdens deze wilde tocht die we liefkozend banaanvaren hebben genoemd?

Fijn dat er zoveel mogelijk was. Voor iedereen wat wils. Varen op de speedboot, wakeboarden en banaanvaren. Stralend weer en op het…

Alwin

Rib varen

Het varen op een 115 pk snelle rubberboot is voor veel mensen beslist geen ‘another day at the office’ Stuiteren over de golven, de ene na de andere bocht volgen elkaar in snel tempo op. Ervaar de adrenaline kick om met zoveel power over de Fluessen te varen Deze stoere tocht is ideaal om te combineren met banaanvaren, waterskiën of wakeboarden. Wij zorgen voor een schipper en zwemvesten.

Waterskiën en wakeboarden

Na een paar korte instructies gaan we varen. We kunnen zowel waterskiën als wakeboarden. Wij zorgen voor zwemvesten, materiaal en wetsuits. We varen met een overdekte boot het water op waarna we in groepjes op de speedboot stappen en gaan waterskiën of wakeboarden. Alleen al op deze boot zitten geeft een kick. Maar de ultieme adrenaline boost krijg je toch echt als je op ski’s of het board hebt gestaan. Deze activiteit is goed te combineren met banaan varen en/of rib varen. Wel waterskiën of wakeboarden maar dan zonder boot en op een baan? In samenwerking met de waterskibaan in Sneek kun je ook op deze spectaculaire baan skiën of wakeboarden. Klik hier voor meer informatie over de waterskibaan Sneek.

zeilkamp waterskiën

Banaanvaren & funband

Gaan met die banaan! Achter de Rib kan een zes persoons banaan gehangen worden. Zodra iedereen op de banaan zit, wordt er flink gas gegeven en gaat het banaanvaren los. Met de vrijgezel voorop kun je verzekerd dat dit een hilarische tocht gaat worden. Alleen al het beklimmen van de banaan zou voor voldoende lachwekkende taferelen moeten zorgen. Maar dan begint het pas: ‘Links, rechts, meer links’, klinkt het vanaf de banaan. De eerste bocht gaat goed, de tweede ook maar dan de derde… Iets teveel naar links gehangen en daar gaan ze. Proestend en lachend komen ze weer boven, nadat ze van de banaan gegooid zijn. Snel klimmen ze er op voor de volgende ronde banaanvaren. Nu maar hopen dat ze langer blijven zitten.

Dit zou zomaar jullie vrijgezellenfeest kunnen zijn! Soms, als het weer het toe laat (windstil) nemen we een funband mee voor de echte snelheidsduivels en allesdurvers.

Banaanvaren, waterskiën of Rib varen tijdens een bedrijfsuitje? Kijk hier voor meer activiteiten.

Blijf bij ons overnachten

Als je dan toch flink aan het feestvieren bent, blijf dan meteen ook maar slapen in onze gezellige groepsaccommodatie. Dan gaat het feest gewoon door tot in de late uurtjes.