Skûtsjesilen in Friesland

Verbaas u hoe snel uw personeel in een totaal ‘nieuwe’ setting een team vormt. Een skûtsje is als een Fries, trots en eigenzinnig. Een skûtsje laat zich niet door een persoon sturen maar wel door een team dat feilloos samenwerkt. Terwijl iedereen geniet van de wind en het kabbelende water, ontstaan er gesprekken die veelal niet op de werkvloer ontstaan. Kortom, genieten van wind, natuur en van elkaars kwaliteiten is wat een bedrijfsuitje bij ons bijzonder maakt.

Het was top! Een super leuke locatie. Echte Friese gastvrijheid. Alles was perfect geregeld!

Hewlett Packard Enterprise

Volle kracht vooruit op het Skûtsje!

Een arrangement op een Skûtsje is er een die u volledig naar uw eigen hand kan zetten. Net als vroeger moeten er zeilen gehesen worden. Er moet gestuurd worden en zwaarden moeten bediend worden. Ondertussen is er tijd om plezier te maken met collega’s, te genieten van een goed gevulde picknickmand of om over te stappen op een stoere Rib met een banaan.

Liever een onderlinge wedstrijd? Ook dat kan! Wie vaart de beste koers, kan de ander de loef af steken of heeft de meeste wind in de zeilen? Een wedstrijd op een skûtsje is een pure belevenis. Samen met de schipper en zijn maat zorgen dat jullie team als eerste over de finish komt, hoe gaaf is dat!