Solex tour door Friesland

Wie kent ze niet? De solex! Met een stoere leren jas en een pothelm (optioneel) lekker met z’n allen uitwaaien. De tocht gaat door het mooie afwisselende Zuidwest Friesland. Landerijen, bos en natuur wisselen elkaar af. Ook gaat de route door verschillende dorpjes. Er zijn genoeg mogelijkheden om een lekkere kop koffie te halen met bijvoorbeeld een stuk echte Friese Oranjekoek of sûkerbôle. Laat de tijden van ‘vroeger’ herleven en spring op de solex!

Ga op stap met de solex

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie en oranjekoek of suikerbrood. Na een korte uitleg stapt u op de solex voor een route van ongeveer 2 uur. De vrijgezel kan een aangepast pak aangemeten krijgen waarmee de tocht door Gaasterland gaat. Voor de rest van het gezelschap is er de mogelijkheid om geheel in stijl gekleed het solex avontuur te beginnen. Met pothelm en lerenjas. Zo wordt deze dag helemaal onvergetelijk! Benieuwd hoe deze solextour door het mooie Friesland er uit kan zien?

Routes en mogelijkheden

Rijden door het mooie natuurgebied van Gaasterland of juist door de dorpen. Beide kan, en kan zelfs eventueel gecombineerd worden. Na afloop nog een potje lasergamen, fierljeppen of Archery tag? Geen probleem. Solex rijden is moeiteloos te combineren met deze activiteiten. Liever een barbecue aansluitend op een eiland? Ook dat is mogelijk!De Solex locatie bevindt zich 10 minuten met de auto bij ons vandaan. Helemaal in stijl? Dan wordt u met een oude Amerikaanse schoolbus opgehaald! Check hier de andere arrangementen voor een spetterend vrijgezellenfeest.

vrijgezellenfeest solex tour