Beleef een uniek vrijgezellenfeest in Friesland

Yes, er gaat getrouwd worden en dan mag een fantastisch vrijgezellenfeest voor de bruid of bruidegom natuurlijk niet ontbreken. Heis de toekomstige echtgenoot of echtgenote in een mooi vrijgezellenkostuum en dan snel onderweg naar het perfecte vrijgezellenfeest in Friesland. Wel even blinkdoeken natuurlijk.

Een vrijgezellenfeest is een ‘once in your lifetime’ experience, dus dat moet absoluut memorabel worden. En voor zo’n vrijgezellenfeest ben je bij ‘t Stekelbaarsje in Elahuizen gegarandeerd aan het juiste adres. Wij stellen een prachtige combinatie van activiteiten samen, zoals bijvoorbeeld fierljeppen oftewel slootje springen op z’n Fries, lasergamen of archery tag midden in de natuur, solexen door Zuidwest-Friesland, (banaan)varen in een speedboot of zeilen in een valk of skûtsje op de Fluessen. Combineer het vrijgezellenfeest met een lekkere barbecue of rook zelf even een paling. Het kan ons niet gek genoeg, dus kom maar op met je voorstel. Vind je een vrijgezellenfeest in Friesland wat ver weg voor een dag? We hebben een supergezellige groepsaccommodatie waar jullie met z’n allen kunnen overnachten, daarmee wordt het nog specialer. En iedereen kan ‘s avonds lekker aan de borrel.

Garantie voor een nat (vrijgezellen)pak

Een vrijgezellenfeest bij ‘t Stekelbaarsje in Friesland is er een om nooit te vergeten. Stel je voor, een sloot die steeds breder wordt en een bruid of bruidegom in spe met een polsstok (en liefst in een mooi vrijgezellenkostuum). Wat zou er mis kunnen gaan? Nadat de vrijgezel als eerst naar de overkant is gesprongen, mag de rest van de groep proberen om met droge voeten aan de andere kant te komen. Dit levert natuurlijk vele fotowaardige momenten op. Filmpjes zijn natuurlijk nog veel mooier. Dus hou die (waterdichte) telefoon in de aanslag en maak je klaar voor hilarische taferelen.

Liever een ‘spetterende’ activiteit? Zoek niet verder, we gaan over het water knallen met bijvoorbeeld banaanvaren, rib-varen (speedboot), waterskiën/wakeboarden. Mag het wel een tandje rustiger? Lekker met z’n allen zeilen op een Fries skûtsje is ook geweldig om met z’n allen te doen. En bij ons is elke combinatie mogelijk. Bij ‘t Stekelbaarsje weten we namelijk precies wat een goed en uniek vrijgezellenfeest inhoudt, want zo doen we dat in Friesland.

Liever droge voeten houden

Moet er nog wat oud zeer worden uitgevochten? Geen probleem, dat kan allemaal op je vrijgezellenfeest in Friesland. We heisen jullie in een lasergame-pak, droppen jullie op een onbewoond eiland en jullie kunnen de rekeningen in de Friese rimboe vereffenen. Liever elkaar old skool met pijl en boog te lijf gaan? Ook goed, dat regelen we dan met Archery Tag, een hartstikke spannende activiteit voor een leuk vrijgezellenfeest waar niemand gewond bij hoeft te raken. Het roze konijnenpak van de vrijgezel zal hem/haar vast niet helpen om zich verdekt op te stellen in het veld, terwijl de pijlen zowel links als rechts om de oren vliegen.

Is dat wat teveel actie allemaal? Dan maken we er wat een rustiger vrijgezellenfeest van en sturen we je op de brommer Friesland in. Ga lekker de omgeving van Zuidwest-Friesland verkennen op een solex. De solex tour door deze prachtige omgeving is echt een aanrader en zo kom je nog eens ergens. Kun je niet kiezen uit al deze vrijgezellige activiteiten? Doe ze dan lekker allemaal 😉 of schakel ons in om de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Special: Zelf paling roken

Rook samen met onze ervaren palingroker de lekkerste palingen. Dat is pas een lekker vrijgezellenactiviteit. En geloof ons, geen paling smaakt zo lekker als wanneer je deze zelf gerookt hebt! En in Friesland hebben we er verstand van. Neem dat maar van ons aan. Naast kennis maken met het ambacht van palingroken, is het ook gezellig om met elkaar om rokerston te zitten. Onder het genot van ons ‘nationale Friese slokje’ of een ander drankje, komen de sterkste verhalen naar boven. Dat wordt een vrijgezellenfeest waar nog lang over wordt nagepraat.

Kortom, beleef hier het leukste vrijgezellenfeest van Friesland

Blijf bij ons overnachten

Als je dan toch bij ons bent voor je vrijgezellenfeest, blijf dan ook lekker slapen in onze gezellige groepsaccommodatie. Dan kun je nog even lekker doorfeesten tot in de late uurtjes en hoeft er niemand te bobben. Dan hebben jullie ruim de tijd voor alle sterke verhalen. Dat is de beste manier om een vrijgezellenfeest van Friesland goed af te sluiten.

Suggesties voor je vrijgezellenfeest in Friesland