Beleef een uniek vrijgezellenfeest in Friesland

Yes, een vrijgezellenfeest is een ‘once in your lifetime’ experience. Een event dat je nooit meer vergeet. Tenslotte is het een feest dat je maar eenmaal als toekomstige echtgenoot of echtgenote meemaakt. Zoek je een uitdaging voor een vrijgezellenfeest in Friesland in een niet ‘standaard’ setting? Bij ons ben je gegarandeerd aan het juiste adres.

Garantie voor een nat pak

Een vrijgezellenfeest bij ‘t Stekelbaarsje is er een om nooit te vergeten. Stel je voor, een sloot die steeds breder wordt. Nadat de vrijgezel als eerst naar de overkant gesprongen is, is de rest van de groep aan de beurt. Haalt hij of zij de overkant met droge voeten? Liever een ‘spetterende’ activiteit? Kies dan bijvoorbeeld voor banaanvaren, rib varen, waterskiën/wakeboarden of zeilen op een skûtsje. Bij ‘t Stekelbaarsje weten we precies wat een goed en uniek vrijgezellenfeest inhoudt.

Liever droge voeten houden

Wat te denken van Archery Tag. Het roze konijnenpak van de vrijgezel zal hem/haar vast niet helpen om zich verdekt op te stellen in het veld. De pijlen vliegen je zowel links als rechts om de oren. Weinig trek om elkaar met pijl en boog te lijf te gaan? Misschien is Lasergame dan de activiteit die bij u past waarbij u met een draadloos geweer op zoek gaat naar de tegenstanders. Liever de omgeving verkennen? Kies dan voor de solex tour.

Special: Zelf paling roken

Rook samen met onze ervaren palingroker de lekkerste palingen. Geloof ons, geen paling smaakt zo lekker als wanneer je deze zelf gerookt hebt! Naast kennis maken met het ambacht van palingroken, is het ook gezellig om met elkaar om rokerston te zitten. Onder het genot van ons ‘nationaal slokje’ of een ander drankje, komen de sterkste verhalen naar boven.

Kortom, beleef hier het leukste vrijgezellenfeest van Friesland

Blijf bij ons overnachten

Als je dan toch bij ons bent, blijf dan ook lekker slapen in onze gezellige groepsaccommodatie. Dan kun je nog even lekker doorfeesten tot in de late uurtjes.

Mogelijkheden vrijgezellenfeest