Vrijgezellenfeest Friesland

Vrijgezellenfeest geven? Wat is er nou leuker en vrijer dan een vrijgezellenfeest in het mooie Friesland. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest vier je namelijk in Elahuizen! Dankzij de ideale ligging van onze boerderij aan De Fluessen zijn er volop mogelijkheden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van waterskiën, kitesurfen of palingroken? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de (nog) vrijgezel eens goed aan te pakken tijdens het lasergamen. Of hem hoog in de lucht te laten klimmen en zweten met fierljeppen, een echte Friese sport. En niet te vergeten: bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje kun je natuurlijk ook kiezen met het vrijgezellenfeest te gaan zeilen.

Vrijgezellenfeest op het water

Palingroken vrijgezellenfeest friesland

Palingroken

Je kunt bij ons veel sportieve activiteiten op het water ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan: kitesurfen, waterskiën en banaan varen (lees: vliegen). Misschien is voor jou het perfecte vrijgezellenfeest iets rustiger. Lekker op een skûtsje dobberen met een fles wijn of een biertje en vervolgens op ambachtelijke wijze zelf leren palingroken. Nog even ontspannen nu het nog kan! ;-)

Of ga je er liever zelf op uit? Nog even op avontuur met de mannen? Huur dan een Solex en verken het mooie Friese land. Natuurlijk ook voor de stoere vrouwen onder ons!

Alle mogelijkheden op een rijtje voor een vrijgezellenfeest Friesland:

Arrangementen vrijgezellenfeest Friesland

Bij ’t Stekelbaarsje kan je terecht voor een volledig verzorgd vrijgezellenfeest! We bieden verschillende arrangementen waarbij de vrijgezel altijd het middelpunt is van de aandacht. Je wilt tenslotte dat het een onvergetelijke dag voor hem of haar is. We noemen hierboven al enkele mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Friesland. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Moet jij een vrijgezellenfeest organiseren?

Vraag hier een offerte aan!