Wedstrijd zeilen en teambuilding in Friesland

De Friese buitenlucht gecombineerd met strategie, inzicht, teambuilding en een flinke dosis fanatisme. Dat is wedstrijdzeilen! Niet de geijkte hiërarchische verdeling van het bedrijf waarbij de directie en management de koers uit zetten. Wie weet komt de boot met trainees wel als eerste over de finish. Strategisch en hard varen vraagt om samenwerking. Samenwerken is dan ook het sleutelwoord om als eerste over de finish te komen. Als dat geen teambuilding is?

Met 8 boten hebben we wedstrijden gezeild met als afsluiting een heerlijke barbecue. Mooie boten, top georganiseerd. 

S. de Vries – Provincie Fryslan

Vrijblijvende info

Informatie nodig of dit toffe bedrijfsuitje direct reserveren?

Vaar de wedstrijd van je leven

Nog een halve minuut tot de start. Langzaam verplaatsen alle boten zich naar de startlijn. Iedereen houdt elkaar angstvallig in de gaten. Wat is de strategie van het andere team? Wie  heeft de beste startpositie? Nog tien seconden… vijf…. Start! En weg zijn we. ‘Klaar om te wenden… Ree’ De eerste slag maken we over bakboord. Wat doen de tegenstanders? Snel overstag zodat we de volgende slag, in aanloop naar de bovenboei, over bakboord kunnen maken. Yes! we hebben als eerste de bovenboei gerond zonder deze te raken. De nummers twee en drie zitten vlak achter ons.

Bovenstaand zou zo maar een ervaring kunnen zijn tijdens jullie bedrijfsuitje op ‘t Stekelbaarsje. Naast hard varen, zijn ook inzicht en teamwork nodig om al eerste over de finish te komen. Wie neemt de trofee mee naar huis? Ten slotte zit iedereen in het zelfde schuitje. Want elk team doet mee voor het plezier. Maar stiekem ook een klein beetje om te winnen!

Een bedrijfsuitje met overnachting?