Wie is de verrader in jouw bedrijf?

Natuurlijk ken je je collega’s door en door. Toch zit er een ‘verrader’ in je team die de boel saboteert, net als bij populaire TV-programma’s waarbij een mol of verrader moet worden ontmaskert . Bijvoorbeeld: net die ene foto die omgewisseld is, een code is niet onthouden of iemand stuurt heel nadrukkelijk op een strategie die naar een fiasco van de opdrachten leidt. ‘Wie is de verrader’ werpt een geheel nieuwe blik binnen het team. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk en wie is er te vertrouwen?

Wie is de verrader in je bedrijfsuitje?

Het is bijna gekmakend. Bij elke opdracht zit er iemand in je team die de boel saboteert. Is een mislukte opdracht toeval of is het de hand van de mol. Bij aankomst stap je op een Solex of in een oude Daf. Vervolgens rijdt je via een prachtige route naar de locatie welke op de routekaart staat aangegeven. Op elke locatie speel je een spel tegen het andere team. Elk spel kan variëren van muziekopdrachten, puzzels maken, kluizen kraken tot een fysieke prestatie leveren. Benieuwd naar dit bijzondere vervoersmiddel waarmee jullie (en ook de mol) zich van dorp naar dorp (of stad) zich verplaatsen?

Hoe zit het spel in elkaar?

Er zijn twee teams die tegen elkaar strijden. Terwijl jij alles in het werk stelt om te winnen, zit in elk team een ‘verrader’ die er alles aan doet om onopvallend te saboteren. Na elke opdracht kan je jouw verdenkingen aangeven. Het is de bedoeling om als team te winnen maar tegelijk ook de saboteur te ontmaskeren. Je kunt dit spel op de solex of in een authentieke Daf doen maar je kunt dit ook combineren met de andere activiteiten. Liever relaxed zonder nadenken over de verrader, touren op een solex door het Friese landschap? Geniet van een twee uur durende route. Afwisselend door natuurgebied en dorpjes. Indien gewenst geheel in outfit met pothelm en leren jas.