Het skûtsje: Ferrari van het zeilen

Zeilen aan boord van een skûtsje is een ware belevenis. Niet voor niets is dit de Ferrari onder de klassieke zeilboten. Het maakt ons niet uit of je lekker wilt chillen op het voordek of actief wilt meehelpen met zeilen, vul deze dag helemaal in zoals jullie dat willen.

Het ultieme vrijgezellenfeest aan boord van een skûtsje

Wil je eens wat anders organiseren voor een vrijgezellenfeest? Vier dan het vrijgezellenfeest aan boord van ons skûtsje. Vroeger voeren deze boten met turf, zand, grind of mest. Nu zijn skûtsjes fantastische recreatieve zeilboten om zeilarrangementen mee te doen. Net als vroeger moet er op een skûtsje nog steeds de zeilen gehesen en bediend worden, net als de zwaarden om geen hoogte te verliezen. Natuurlijk hebben we ook een stuurman of -vrouw nodig.

Jullie zeilen op ons skûtsje samen een schipper en een maat. Zij kennen alle ins en outs van het schip. Dus in principe hoeven jullie niets anders te doen dan plezier te maken met de vrijgezel in kwestie. Maar voor wie wil, is er alle mogelijkheid om lekker deel te nemen aan het besturen en zeilen van ons skûtsje. Jullie bepalen dus zelf hoe actief je bezig wilt zijn met het skûtsjesilen.

Het grote dek is de ideale plek voor een borrel of een snack en om lekker met de vrijgezel te chillen. Wel goed om je hoofd denken als het skûtsje door de wind gaat zeilen. Ons arrangement Skûtsjesilen voor een vrijgezellenfeest is uit te breiden met bijvoorbeeld waterskiën, banaan varen, palingroken of fierljeppen. Je bepaalt geheel zelf de dag invulling*.

Wat lekkers mee voor onderweg? Neem tijdens het zeilen op ons skûtsje een goed gevulde lunchbox mee aan boord of sluit dit zeilavontuur af met een heerlijke barbecue tijdens de zonsondergang? Laat je verassen door het veelzijdige aanbod.

* Tip: Laat de vrijgezel Flyboarden! Dit maakt de dag 100% onvergetelijk!

Ook overnachten?

Van al dat zeilen en harde werken op een skûtsje word je natuurlijk hartstikke moe. Dus boek voor jullie vrijgezellenfeest er meteen een overnachting bij. Dan kunnen jullie ‘s avonds nog even doorfuifen met de vrijgezel en daarna lekker blijven slapen in onze supergezellige groepsaccommodatie.