Zeilen op een Ferrari

Een dag op de Ferrari ‘s onder de klassieke boten, aan boord van een skûtsje, is een ware belevenis. Chillen op het voordek of actief meehelpen. U kunt deze dag geheel zelf invullen.

Beleef je ultieme vrijgezellenfeest aan boord van een skûtsje

Vroeger voeren deze boten met turf, zand, grind of mest. Nu zijn het fantastische boten om zeilarrangementen mee te doen. Net als vroeger moeten er nog steeds zeilen gehesen en bediend worden, net als de zwaarden. En er moet natuurlijk gestuurd worden. Samen met de schipper, zijn maat en natuurlijk de vrijgezel, vaar je op het Skûtsje. Je bepaalt zelf hoe actief je bezig wilt zijn. Het grote dek is een ideale plek voor een borrel of een snack. Skûtsjesilen is uit te breiden met bijvoorbeeld waterskiën, banaan varen, palingroken of fierljeppen. Je bepaalt geheel zelf de dag invulling.

Wil je een lunchbox mee aan boord of afsluiten met een barbecue tijdens de zonsondergang? Laat je verassen door het veelzijdige aanbod.

* Tip: Laat de vrijgezel Flyboarden! Dit maakt de dag 100% onvergetelijk!

Overnachten

Van al dat varen word je natuurlijk hartstikke moe. Dus boek er een overnachting bij en blijf maar lekker slapen in onze gezellige groepsaccommodatie.