Ons verhaal

 

In 2001 namen wij Zeilschool ’t Stekelbaarsje over. Het is lastig iets over te nemen wat zich al vele jaren bewezen heeft. Immers, de lat ligt daarmee ontzettend hoog. Zeilen is een grote passie van ons. Wij hebben het geluk dat we in principe elke dag op het water zitten. Soms lesgeven, soms observeren en coachen, en soms zelf even heerlijk relaxed of juist heel hard over de Fluessen scheuren. Nog veel mooier wordt het wanneer je deze passie door mag geven aan instructeurs.

Het is ontzettend mooi om vanaf een afstandje mensen intens te zien genieten van de zeilsport enZeilschool 't Stekelbaarsje alles er om heen. Het is fantastisch wanneer men op zondagmiddag naar Elahuizen komt en zich elke keer weer laat verrassen door het thema en de te gekke avondprogramma’s. De grote verbazing dat er zoveel mogelijk is… Het gaat om de beleving.

50 jarig bestaan

Twee jaar geleden mochten we met z’n allen het 50 jarige bestaan van Zeilschool ‘t Stekelbaarsje vieren. Hiermee zijn wij een van de oudste zeilscholen in Nederland. Zonder onze enthousiaste instructeurs en medewerkers hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Sinds wij de zeilschool in 2001 overnamen, is er veel veranderd: we hebben méér zeilboten en nóg coolere avondprogramma’s.

De relaxte sfeer is gebleven en ook aan onze visie is niets veranderd: een professionele zeilopleiding volgens de CWO-maatstaven in combinatie met té gekke activiteiten. Samen maken we er een topweek van!

Familie Weerman

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw schoolkamp!