Onze werkwijze en visie

Op ’t Stekelbaarsje werken wij vanuit een visie waarbij kinderen tijdens hun verblijf goed moeten leren zeilen. Maar daarnaast ook op de terugreis in de auto niet kunnen stoppen met praten over de vette avondspellen en andere coole dingen die ze hebben gedaan en meegemaakt.

Het leren zeilen op de zeilschool is veel meer dan een aantal ‘’trucjes’’ leren met je boot. De cursisten leren samen te werken, elkaar te helpen, en met plezier steeds meer te leren over het varen in een boot. Door zowel veel uren op het water te maken als het geven theorielessen zorgen we voor optimale resultaten in hun zeilvaardigheid.

’t Stekelbaarsje is een zeilschool met relatief kleine groepen cursisten, maar met veel instructeurs. Zo kunnen wij persoonlijke aandacht voor ieder kind  garanderen. Zo weten we dat ieder kind gedurende de week uit zijn of haar schulp kruipt en volop kan genieten van al het leuks wat er te beleven valt. Daarnaast zorgt een kleine groep voor een hechte band tussen de cursisten waar vaak mooie vriendschappen uit ontstaan. We zien dan ook vaak dat na het kamp deze vriendschappen worden onderhouden via Facebook of Whatsapp tot het volgende jaar of soms nog vele jaren!

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw schoolkamp!