Over ‘t Stekelbaarsje

Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is een echt familiebedrijf. De hele familie is werkzaam binnen het bedrijf. In 2001 namen wij Zeilschool ’t Stekelbaarsje over. Het is lastig iets over te nemen wat zich al vele jaren bewezen heeft. Immers, de lat ligt daarmee ontzettend hoog. Zeilen is onze passie. Wij hebben het geluk dat we bijna elke dag op het water te vinden zijn. Soms lesgeven, soms observeren en coachen, en soms zelf even heerlijk relaxed of juist heel hard over de Fluessen scheuren. Nog veel mooier wordt het wanneer je deze passie door mag geven aan instructeurs.

Het is fantastisch wanneer onze cursisten op zondagmiddag naar het zeilkamp in Elahuizen komen en zich elke keer weer laten verrassen door het thema en de te gekke avondprogramma’s. De grote verbazing dat er zoveel mogelijk is… Dat is juist wat onze zeilkampen uniek maakt. Het gaat om de beleving.

Al 60 jaar zeilschool

Komend jaar vieren we het 60 jarige bestaan van Zeilschool ‘t Stekelbaarsje. Hiermee zijn wij een van de oudste zeilscholen in Nederland. Zonder onze enthousiaste instructeurs en medewerkers hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Sinds wij de zeilschool in 2001 overnamen, is er veel veranderd: we hebben een grotere diversiteit aan zeilboten en nóg coolere avondprogramma’s.

De relaxte sfeer is gebleven en ook aan onze visie is niets veranderd: een professionele zeilopleiding volgens de CWO-maatstaven in combinatie met té gekke activiteiten. Samen maken we er een topweek van!

Familie Weerman