Schoolkamp Friesland

Bent u op zoek naar de perfecte plek voor een onvergetelijk schoolkamp? Kies voor ’t ruime sop bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje! Onze accommodatie ligt midden in het prachtige Friese landschap aan de Fluessen. Op dit grote meer vinden de meeste van onze watersportactiviteiten plaats. Ten eerste bieden we ieder dagdeel een andere tak van watersport aan. Waterskiën, banaanvaren, zeilen in een valk of zwaardboot. Kitesurfen, suppen, vlotten bouwen of varen op een skûtsje, alles is mogelijk! Ten tweede bieden wij een unieke setting waarin het schoolkamp plaatsvind. Hierbij staat het hebben van plezier in de watersport voorop. Leerlingen die nieuwe individuele talenten ontdekken en actief in de buitenlucht bezig zijn. Ze leren met elkaar samen werken wat de saamhorigheid ten goede komt! Bij ’t Stekelbaarsje staan we garant voor een schoolkamp waarbij we tot het uiterste gaan. Met als resultaat dat leerlingen op een leuke manier kennis maken met de watersport.

Op maat gemaakt programma voor overdag én avond!

Naast de vele activiteiten op het water die overdag gepland staan, is er in de avond ook veel mogelijk! Kampvuur op een eiland, feesten bouwen in de boerderij, dropping in de omgeving, fierljeppen, lasergamen of nachtzeilen? Wij kunnen een op maat gemaakt programma voor uw groep creëren. U kunt ook zelf de koers bepalen en dit in eigen handen nemen. Kies voor een uniek kamp op het water en gun uw leerlingen een frisse duik in de wereld van de watersport!

Wat maakt een schoolkamp bij ’t Stekelbaarsje uniek?

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van watersportkampen voor scholen, streven wij naar een grote diversiteit van verschillende watersporten. We proberen elk dagdeel de leerlingen kennis te laten maken met een andere tak van watersport. Dit rouleren we gedurende het schoolkamp. Op deze manier is er voor elke leerling wel een uitdaging. Combineer dat met de meest waanzinnige avondspellen. Een garantie voor een top kamp om nooit meer te vergeten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag hier een offerte aan