Het leukste watersportkamp van Friesland

Met een ‘big smile’ komen de leerlingen in groepjes terug op de zeilschool. Het ene groepje komt net terug van het waterskiën, het andere van het vlotten bouwen, kitesurfen, kano varen of zeilen in laser pico’s. In alle opzichten is een watersportkamp bij ’t Stekelbaarsje er één om nooit te vergeten.

Geen zin in de stress die de voorbereiding van een watersportkamp met zich meebrengt? Kies dan voor een kamp bij ‘t Stekelbaarsje.
Wij zijn specialist in het verzorgen van watersportkampen. Gevestigd in een monumentale boerderij in Elahuizen, liggen we op steenworpafstand van de Fluessen. Het grootste meer van Friesland. Met drie eilanden in het meer en een snel vaargebied voor de deur kunnen we een breed scala aan watersportactiviteiten aanbieden zoals zeilen, waterskiën, wakeboarden, kitesurfen, banaanvaren of kanovaren. Kortom, het is dé perfecte ligging voor een watersportkamp.

We hebben een geweldige week gehad met onze derde klassers! Ontzettend veel gelachen! Er wordt veel georganiseerd en we stonden versteld van…

Doremieke, docent Stedelijk college Eindhoven

Een week die de leerlingen nooit meer vergeten. Alles kan, niets is te gek en dat maakt onze zeilweek een onvergetelijke ervaring…

Vinny, docent Gemini College

Wie zijn wij?

Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is een echt familiebedrijf en  een van de oudste zeilscholen die we in Nederland hebben. Inmiddels staan wij, familie Weerman, al bijna 20 jaar aan het roer van deze zeilschool. In die twintig jaar hebben we een enorme ervaring opgebouwd met het organiseren van watersportkampen. Het is ons vak om te anticiperen op het type weer en de wensen van de groep.  Daardoor zijn we feilloos in staat om een uniek programma samen te stellen. Van basisscholen tot Cios, en van speciaal onderwijs tot universiteit. Een grote diversiteit aan scholen die kort samengevat een ding gemeen hebben: Aan het einde van de week, kijken ze terug op het leukste werkweek ooit!