Schoolkamp watersport

‘Dit was zo gaaf!
We hebben zo waanzinnig veel gedaan’

Met een ‘big smile’ komen de leerlingen in groepjes terug op de zeilschool. Het ene groepje komt net terug van het waterskiën, het andere van het vlotten bouwen, kitesurfen, kano varen of zeilen in laser pico’s.
In alle opzichten is een watersportkamp bij ’t Stekelbaarsje er één om nooit meer te vergeten.

Door de jaren heen is er veel veranderd. We zijn bijvoorbeeld sneller verveeld en willen meer afwisseling en het liefst met een succesgarantie. Wij bieden een programma dat gebaseerd is op ‘kennis maken met watersport’. Vanuit de zeilschool zijn we in 5 minuten op het grootste meer van Friesland. Met een snel vaargebied voor de deur, 3 mooie eilanden in het meer en verschillende dorpjes rond het meer waar we naar toe kunnen varen. Het is dé perfecte ligging voor een watersportkamp waarbij bijna alle takken van watersport mogelijk zijn.

Schoolkamp watersport is meer dan alleen plezier

Tijdens het schoolkamp watersport leren leerlingen grenzen verleggen. Samen in een snelle laser pico zeilen, suppen, kitesurfen, fierljeppen of waterskiën doe je tenslotte niet elke dag. Naast ontzettend veel plezier is samenwerken erg belangrijk. Vaak ontdekken de leerlingen talenten bij zichzelf of bij klasgenoten waarvan ze niet wisten dat ze er waren. Het is niet alleen kennis maken met watersport maar ook met elkaar. Elkaar ook op een andere manier leren kennen dan in een klaslokaal.

Catering

Van een hele dag op het water krijg je trek. Wij zorgen voor een goed ontbijt, gezonde lunch en een heerlijk diner zodat zowel leerlingen als docenten het maximale uit een watersportdag kunnen halen.
Wanneer wij het van tevoren weten, houden wij graag rekening met allergieën, diëten etc.

Volledig verzorgd

De uitspraak: ‘we hebben ons verveeld’ komt bij ons niet voor. Niet alleen overdag maar ook in de avonden is er van alles te beleven. In nauw overleg met docenten zorgen we elke avond voor een andere invulling. Bijvoorbeeld Nachtzeilen, kampvuur, lasergamen, dropping, levend Cluedo een theorie programma of een andere invulling.

Flexibiliteit in programma’s

Zeilschool ’t Stekelbaarsje is een relatief ‘kleine’ zeilschool. Doordat we zelf alle facetten van watersport zelf in huis hebben, zijn we in staat om flexibele programma’s te maken. Tel daarbij een jarenlange ervaring, een monumentale boerderij vol sfeer en je weet zeker: Dit is het kamp waar we waarschijnlijk nog jaren naar toe gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag meteen een offerte aan