Win jij een gratis zeilkamp?

 

Komende zaterdag (9 april) belooft het een groot ‘paashaasjacht’ evenement te worden. Je kunt deze dag namelijk een gratis zeilkamp winnen. Zaterdag rijdt er een auto door het land met daarin een paashaas. Deze roze paashaas post allerlei berichtje op onze Facebook pagina. Stel dat je weet waar deze roze paashaas is en je weet hem/haar te vangen, dan win jij een gratis zeilkamp of je mag kiezen voor € 250,-

Waar vind ik de paashaas?

Vang deze paashaas!

Vang deze paashaas!

Gaat de paashaas eerst naar Rotterdam, Utrecht, Papendrecht of toch naar Vierakker? Van te voren weet je nooit welke route de paashaas aflegt. Dit weet je pas komende zaterdag. Wanneer je onze Facebookpagina in de gaten houdt, kom je er misschien wel achter waar dat hij/zij zich bevindt. Ben je op tijd en ben jij de eerste die de code via Facebook stuurt dan win je bovenstaande prijs. Je kunt ook te laat zijn… in dat geval tref je een sticker met een lachende paashaas. Helaas, net te laat!

Wie mogen meedoen?

Iedereen mag hier aan meedoen. Broers, zussen, ouders, vrienden, jouw hockey club etc. Doel is om als eerste de paashaas te vangen. Stel je strategisch op want de paashaas is ontzettend snel!

Waar vind ik de informatie over de locatie?

Op onze Facebookpagina: www.facebook.com/zeilschool.stekelbaarsje tref je alle informatie. Mocht je geen Facebook account hebben, vraag dan je ouders, vrienden, broer of zus. Het zou zonde zijn als de paashaas bij jou door de straat loopt zonder dat jij het weet.

Hoe win ik een gratis zeilkamp of € 250,-?

Wanneer je zaterdag net als op onderstaand filmpje een hoop mensen ziet rennen, zijn deze waarschijnlijk op zoek naar de paashaas. Zorg dat jij de eerste bent die de code kan lezen (staat ergens op de paashaas) en deze via onze Facebookpagina meldt. Wie weet win jij een super vet gratis zeilkamp of kies je voor € 250,-

 

 

Kun jij niet wachten tot zaterdag?

Boek dan hier alvast jouw zeilkamp