Learling zeilboot

De Laerling is een twee persoons zeilboot. De boot heeft een grootzeil, fok en de mogelijkheid om met een spinnaker te varen. Voor veel kinderen van 10 jaar is de Valk net iets te groot en te zwaar. De Laerling is de perfecte oplossing om zelfstandig op een mini kielboot te varen.

Zeilkamp & cursus in een Laerling

Met z’n tweeën in een zeilboot  terwijl een instructeur met een snelle motorboot je aanwijzingen geeft om nog sneller te zeilen. Hoe gaaf is dat!  Vanaf dag één gaan we het water op. Af en toe varen we het hele meer over naar een dorpje waar we gaan lunchen, gaan we naar onbewoonde eilanden of varen we wedstrijdjes tegen elkaar. Een Laerling is een tweepersoonsboot. Dus ook nog eens ontzettend gezellig!

Wist je dat je ook in de Laerling CWO diploma’s kan halen tijdens een zeilkamp? CWO 1 jeugdkielboot voor de beginners, CWO 2 voor de gevorderde zeilers en CWO 3 voor de vergevorderde zeilers. Benieuwd naar de CWO diploma lijn? Klik hier. Op zeilschool ‘t Stekelbaarsje hebben we drie Laerlings, wees er snel bij voordat deze onwijs leuke boot vol is.

Lijkt het je leuk om samen te varen in een boot waarin je droog blijft? Dan is de Laerling echt een boot voor jou! Geschikt voor zeilers van 9 t/m 12 jaar. Kom komende zomer naar zeilkamp en vaar in de Laerling!