RS Feva zeilboot

Hoe vet is dit!! We gingen echt mega hard met de gennaker!

Voor wie is de RS Feva geschikt?

Is de laserpico eigenlijk net iets te makkelijk en ben je op zoek naar meer uitdaging? Deze vind je zeker in de RS Feva! Het is het gemak van de laser pico maar dan met meer uitdaging. Meer zeiloppervlak dus ook meer uitdaging om de boot recht te houden.

Wat is een RS Feva?

De RS Feva is een boot die echt voor jeugd ontworpen is. De Feva is een boot die je met twee personen vaart.  De boot heeft meer zeiloppervlakte dan een laser pico en heeft ook een gennaker. Door de brede vorm is de RS Feva net iets makkelijker te varen dan een laser vago. Een ideale tussenklasse dus!

Hoe ziet een dag zeilen op de RS Feva er uit?

We varen de haven uit en meestal beginnen de lessen op het meer. Tenzij het te hard waait, dan gaan we naar het eiland waar we in de luwte oefenen. Zeilen is niet alleen hard varen maar ook samenwerken. We wisselen af en toe van bootsamenstelling zodat je iedereen goed leert kennen en met iedereen leert samenwerken. Soms varen we een wedstrijd tegen elkaar maar soms maken we ook tochten. Naar de overkant van het meer of naar een gezellig dorpje. Kortom, hou je van uitdaging, samenwerken, snelheid en 100% waterplezier? Dan is dit de boot die je moet hebben komende zomer!