Een zeilkamp boeken in ‘Corona tijd’

Afgelopen maanden is de wereld ontzettend veranderd. Wie had vorig jaar kunnen bedenken dat we een paar maanden later in zo’n achtbaan terecht zouden komen? Het Corona virus heeft invloed op iedereen. Zo ook op de zeilkampen. Wanneer de planning van het kabinet blijft zoals die is, zouden we per 1 juli zeilkampen kunnen organiseren. Mits…. er geen nieuwe maatregelen nodig zijn.

Om dit te realiseren zullen er tijdens de komende zeilweken sommige dingen net iets anders gaan. Er wordt nog meer gelet op hygiëne, het halen en brengen zal net iets anders gaan dan gewend en de afstand tot insturcteurs en kinderen boven de 12 jaar zal gewaarborgd moeten worden. Via de nieuwsbrieven wordt u hierover geïnformeerd.

Wij begrijpen dat het best lastig is om nu een zeilkamp te boeken terwijl het nog een beetje onzeker is of de planning van het kabinet uit gaat komen. Daarom kunt u er voor kiezen om bij de aanmelding geen aanbetaling te voldoen. Mocht het zeilkamp wegens Corona niet door kunnen gaan, hoeft u niets te betalen. Anders ontvangen wij het cursusgeld graag voor aanvang van de zeilweek.