Het vetste zeilkamp beleef je in Friesland

Zeilen en lol maken doe je in Friesland! De enthousiaste instructeurs én de coolste avondprogramma’s…. en dat op een van de mooiste locaties van Friesland. Kom naar het zeilkamp bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje en beleef de vakantie van je leven!

Zeilkampen per leeftijdscategorie

Lijkt het je super vet om tijdens een zeilvakantie zelfstandig te gaan zeilen en hou je van avontuur en gezelligheid? Dan zijn wij dé zeilschool die bij je past. Bij zeilschool ‘t Stekelbaarsje zetten we alles op alles om jou een fantastische zeilkamp in Friesland te laten beleven. Een week vol zeilen, onbewoonde eilanden, Friese dorpjes, zonsondergang, banaan varen, vrienden maken, avondspellen, dropping, disco’s, waterpret… te veel om op te noemen. Niets is te gek bij ons!
De leukste instructeurs die er alles aandoen om jou de kneepjes van het vak te leren, zodat jij aan het eind van de week misschien wel met een prachtig CWO diploma naar huis gaat.. Oh, hadden we al verteld over alle andere activiteiten die we elke week weer bedenken? Nee? Meld je aan voor een uniek zeilkamp, zodat je het zelf kunt beleven!
Tot in de zomer!

Vanaf de eerste minuut tot de laatste minuut een geweldig zeilkamp. De kinderen worden direct persoonlijk meegenomen in een unieke, gezellige en enthousiaste kampsfeer op een sfeervolle locatie. Zonder twijfel volgend jaar weer!

Emilie

De leiding is echt top, qua zeilen, vriendelijkheid, betrokkenheid en creativiteit. Zonder twijfel volgend jaar weer!

Emilie

Waarom kiezen voor een zeilkamp bij ‘t Stekelbaarsje?

Er zijn ontzettend veel zeilscholen die een zeilkamp in Friesland aanbieden. Waarom is ‘t Stekelbaarsje dé plek voor het aller vetste zeilkamp?

  • We zijn een kleine zeilschool waarbij we oog hebben voor elke cursist
  • Al onze maaltijden worden vers bereid zowel ontbijt, lunch als ons drie-gangen diner
  • Geen begeleiding van veelal één-op-zes, maar 1 instructeur op drie of vier cursisten
  • Niet alleen een goede zeilopleiding, wij bieden een totaal pakket
  • Een prijs voor alle type boten
  • Eigenaren zijn aanwezig tijdens het zeilkamp
  • Via een ‘ouder-app’ wordt u dagelijks op de hoogte gehouden met foto’s, verslagen en filmpjes

Over ‘t Stekelbaarsje

Zeilschool 't Stekelbaarsje

Toffe foto’s van onze zeilkampen!