Zeilcursus tarieven 2019

 

Bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje maakt het niet uit in welk type boot je vaart. Voor alle zeilcursussen gelden dezelfde tarieven.

  • Voor 2019 bedraagt het cursusgeld € 568,-
  • Voor de zeilweken 32 & 35 geldt een gereduceerd tarief. Deze twee weken bedraagt het cursusgeld  € 518,-

Wij raden deelnemers altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Eventueel kan dit via de zeilschool.

Linnenpakket huren

Geen zin in het gezeul met slaapzakken etc? Bij onze zeilschool kunt u voor € 16,- een linnenpakket huren. Dit linnenpakket bestaat uit een kussen, een heerlijk zacht dekbed en dekbedovertrek.

Kitesurfen

Niet ver bij de zeilschool vandaan ligt het plaatsje Workum. Dit is echt het walhalla voor de kitesurfers. Door het ondiepe water is dit een ideale plek voor zowel beginners als de vergevorderde kitesurfers. Al jaren werken wij samen met een enthousiast bedrijf dat kitesurflessen aanbiedt. Qua lesgeven en stijl komt het overeen met de zeilschool. Lijkt het jou fantastisch om de kick van kitesurfen te ervaren? Voor € 60,- bieden wij cursisten gedurende de ouderenweken (vanaf 14 jaar) de mogelijkheid om een dagdeel te gaan kitesurfen op het IJsselmeer. Hiervoor is wel de juiste wind nodig, dus we kunnen niet garanderen dat het doorgaat. Dit arrangement is tijdens de zeilweek ook nog te boeken.

Betalinggegevens

Ons IBAN nummer is: NL13RABO0132668564
Ten name van Zeilschool ’t Stekelbaarsje

Na de reservering ontvangt u een automatische bevestiging waar ook de betalingsvoorwaarden in staan vermeld. Ons BTW nummer luidt: 810387.153.B01

Reserveren

U kunt via dit formulier de boeking compleet maken. U kunt aangeven of u een aanbetaling of het hele bedrag via IDEAL wil voldoen. Wanneer u het volledige bedrag via IDEAL voldoet, ontvangt u een korting van € 8,-

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw zeilweek!