Zeilinstructeurs

Wij van Zeilschool ’t Stekelbaarsje weten als geen ander dat enthousiaste  zeilinstructeurs en keukenteam de sleutel is tot een gezellige sfeer. Vandaar dat onze zeilinstructeurs en ons keukenpersoneel altijd verzorgd en met een glimlach de dag tegemoet gaan. Door de jarenlange ervaring weten ze hoe ze met elke situatie om moeten gaan én hoe ze de cursisten kunnen leren zeilen als de beste! De liefde voor zeilen zie je in alles terug, en ze hopen dit dan ook met de cursisten te delen. Zo krijg je niet alleen een klik met je zeilboot, mede cursisten maar ook met onze zeilinstructeurs.

Er waren zoveel nieuwe en verschillende dingen te doen! Het was warm weer dus de banaan heeft ons lekker afgekoeld. Volgend jaar…

Fabian – Almere

De kinderen hebben een zeldzaam leuke week gehad en raakten niet uitgepraat over het zeilkamp! Het programma naast het zeilen is werkelijk uniek. Zonder enige twijfel willen ze volgend jaar weer terug!

Anjali (13) & Ajay (11)

Zeilinstructeurs

Bij zeilschool ’t Stekelbaarsje zijn we heel trots op onze zeilinstructeurs. Zij zijn de basis voor onze zeilschool én natuurlijk voor al jou prachtige uren op het water! Tijdens een zeilweek leer je stap voor stap zelfstandig het water op te gaan. Niet alleen de cursisten kunnen wat bijleren, ook onze zeilinstructeurs worden nog regelmatig bijgeschoold. Maar wat nog belangrijker is, ze houden allemaal ongelofelijk veel van zeilen en komen – van jongs af aan – ieder jaar terug! Voor de gezelligheid, om anderen het plezier van zeilen te laten ontdekken én natuurlijk voor de unieke sfeer. Naast de groepjes waarin je leert zeilen, vormen óók de instructeurs een fantastisch team dat elkaars creativiteit continu stimuleert. Wil je ook deel uit maken van deze grensverleggende en te gekke groep mensen? Meld je dan aan voor het instructeurs traject.

Zeilinstructeur in Struisvogelpak

Zeilinstructeurs week 35 2017

Instructeurs aan het woord

Het verhaal van Jordi:

“Als cursist heb ik 8 jaar op het Stekelbaarsje rondgelopen. Ik ben begonnen in de optimist en uiteindelijk ben ik veel diploma’s gaan halen in een Valk. Wat mij altijd op het Stekelbaarsje gehouden heeft, is de betrokkenheid van de instructeurs. Omdat het een kleine zeilschool is van +- 50 cursisten per week, leer je de instructeurs en je mede cursisten goed kennen. De instructeurs halen elke dag weer alles uit de kast om de kinderen een ongelofelijk toffe week te bezorgen. Niets is te gek en elk jaar zijn er weer nieuwe thema’s, spellen, presentaties of bouwwerken. De instructeurs met wie je overdag vaart, geven in de avond ook presentaties en doen mee met activiteiten waardoor je een goede klik krijgt met elkaar.

Het verhaal van Sacha

‘Enthousiasme heeft iets magisch: Het is het verschil tussen middelmatigheid en succes’.

Vanuit enthousiasme bouwen de instructeurs samen met de cursisten een sterk groepsgevoel tijdens een zeilweek. De cursisten leren elkaar snel kennen doordat ze iedere dag aan boord zitten met ‘nieuwe’ kinderen en begeleid worden door een andere instructeur of instructrice. Bovendien zorgen de avondspellen, disco’s en bonte avond voor een verbindende groep. Hierdoor ontstaan nieuwe vriendschappen en voelt ieder kind zich snel thuis op deze zeilschool. Op het Stekelbaarsje geven we les vanuit een persoonlijke aanpak, waarin oprechte interesse wordt getoond in ieder kind. Ieder kind is welkom en mag zo zijn als die is op ‘t Stekelbaarsje! Deze diverse groep maakt dat elke zeilweek uniek is en waarom je nooit uitgekeken raakt op ‘t stekelbaarsje