Zeilinstructeurs

Wij van Zeilschool ’t Stekelbaarsje weten als geen ander dat personeel de sleutel is tot een gezellige sfeer. Vandaar dat onze zeilinstructeurs en ons keukenpersoneel altijd verzorgd en met een glimlach de dag tegemoet gaan. Door de jarenlange ervaring weten ze hoe ze met elke situatie om moeten gaan én hoe ze de cursisten kunnen leren zeilen als de beste! De liefde voor zeilen zie je in alles terug, en ze hopen dit dan ook met de cursisten te delen. Zo krijg je niet alleen een klik met je zeilboot, maar ook met onze zeilinstructeurs.

Zeilinstructeurs

Bij zeilschool ’t Stekelbaarsje zijn we heel trots op onze zeilinstructeurs. Zij zijn natuurlijk de basis voor onze zeilschool én natuurlijk voor al jou prachtige uren op het water! In groepjes, en dankzij de leerzame zeilschoolweken kun je later ook zelfstandig het water op. Niet alleen de cursisten kunnen wat bijleren, ook onze zeilinstructeurs worden nog regelmatig bijgeschoold. Maar wat nog belangrijker is, ze houden allemaal ongelofelijk veel van zeilen en komen – van jongs af aan – ieder jaar terug! Voor de gezelligheid, om anderen het plezier van zeilen te laten ontdekken én natuurlijk voor de sfeer. Naast de teams waarin je leert zeilen, vormen óók de instructeurs een fantastisch team dat elkaars creativiteit continu stimuleert.

Het verhaal van Jordi:

“Als cursist heb ik 8 jaar op het Stekelbaarsje rondgelopen. Ik ben begonnen in de optimist en uiteindelijk ben ik veel diploma’s gaan halen in een Valk. Wat mij altijd op het Stekelbaarsje gehouden heeft, is de betrokkenheid van de instructeurs. Omdat het een kleine zeilschool is van +- 50 cursisten per week, leer je de instructeurs en je mede cursisten goed kennen. De instructeurs halen elke dag weer alles uit de kast om de kinderen een ongelofelijk toffe week te bezorgen. Niets is te gek en elk jaar zijn er weer nieuwe thema’s, spellen, presentaties of bouwwerken. De instructeurs met wie je overdag vaart, geven in de avond ook presentaties en doen mee met activiteiten waardoor je een goede klik krijgt met elkaar.

Jordi is nu inmiddels zelf instructeur geworden bij onze zeilschool. Dat zegt wel genoeg over zijn liefde voor zeilen! En dat is precies hoe ons personeel tot stand komt.. mensen die alle zeilen bijzetten en er vol enthousiasme voor gaan!

Keukenprinsen en prinsessen

We kunnen je het alvast verklappen… Geen bord eten smaakt zo lekker als na een dagje intensief zeilen! En al helemaal bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje, want onze keukenprinsen en -prinsessen maken iedere dag een gezond ontbijt en heerlijk diner voor jou klaar. En is het lekker weer? Dan halen we alle stokbroodjes en vleeswaren uit de kast zodat jullie de hele avond kunnen barbecueën! Inclusief een kampvuurtje natuurlijk. Daarnaast zorgt ons keukenpersoneel er ook voor dat de zeilschool altijd opgeruimd is.

Lees meer over de ervaringen met ons personeel.

Zeg, kom jij ook deze zomer?

Boek dan hier jouw zeilweek!