Zeilkamp voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

Zoek je een leuk zeilkamp voor kinderen? Zeilschool ’t Stekelbaarsje is dan dé zeilschool waar je naar op zoek bent. Zeilen leer je namelijk door het te dóen. Hoe vet is het om als kleine zelfstandige kapitein over het binnenmeer de Fluessen te varen in een ‘eigen’ boot, voorzien van jouw naam! Wil je nog meer spektakel? Bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje zit je dan goed. Onze zeilschool heeft een breed scala aan boten. Dus bij ons kun je relaxt leren zeilen of gaan voor spanning en sensatie.  Naast dat we je goed leren zeilen, beleef je hier ook de vetste avonturen waar je nog maanden over napraat. De afwisseling van een goede zeilopleiding, het verblijf op een sfeervolle boerderij, samenwerken, kleinschaligheid en een flinke dosis creativiteit maakt dat er maar één zeilschool is waar je een een zeilvakantie beleefd zoals deze.

Onze zoon van 9 jaar heeft het fantastisch gehad; op het water supergoede begeleiding, afwisselend programma en alles heel erg leuk.

Maaike

Vanaf de eerste minuut tot de laatste minuut een geweldig zeilkamp. De kinderen worden direct persoonlijk meegenomen in een unieke, gezellige en enthousiaste kampsfeer op een sfeervolle locatie. Zonder twijfel volgend jaar weer!

Zeilkamp in Friesland

Emilie

Van leren zeilen tot zeildiploma halen

Wil jij graag leren zeilen en zelf rond kunnen varen op een groot meer? Dan is dit de ideale zeilvakantie om jouw zeildiploma te halen. Stap met drie of vier andere kinderen in een Valk, ga samen in een laerling of laserpico of zeil superstoer in je eigen optimist of ga solozeilen in een supersnelle Laser.

Onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs zijn vaak zelf ook jarenlang cursist geweest. Zij weten precies wat een gaaf zeilkamp is en hoe je het snelst al spelenderwijs leert zeilen. Op zaterdag, aan het einde van de zeilweek, gaan je ouders mee het water op, zodat je hen kan laten zien wat je allemaal tijdens de zeilcursus geleerd hebt. Reken maar dat ze trots op je zijn!

Tip: al meer ervaring met zeilen? Tijdens het zeilkamp kunnen deelnemers ook hun CWO-2 en hoger halen.

Zeilen op een Feva

Zeilkamp voor kinderen: van bonte avond tot banaanvaren

De zeilweek begint op zondag en staat altijd in het teken van een thema. Alles en iedereen die bij de zeilschool hoort is dan in het thema verkleed. Stap bijvoorbeeld in de Hollywood-wereld, de verleden tijd of juist in de toekomst. Elke avond is er weer een ander avondspel. Een saai potje voetbal als avondspel? Dat zit er bij ons niet in. Bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje doen we niet aan saai, maar aan schuimparties, hebben we een drijvende trampoline, een grote glijbaan of gaan we op een banaan achter de speedboot. Elke avond beleef je bij ons dus een nieuw avontuur. Wat voor spellen doen we tijdens een zeilkamp? Wat dacht je van:

  • Spannende dropping
  • Fierljeppen/slootjespringen
  • Kampvuur
  • Op de banaan varen achter een speedboot
  • Een super vette bonte avond met verkleedparty
  • Waterspellen

En op dit zeilkamp doen we nog veel meer! Dus welk spel zullen we vanavond doen? En wat zal er gebeuren tijdens de bonte avond? Je komt er maar op één manier achter: meld je aan voor dit zeilkamp. Een zeilkamp bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is een week vol ervaringen om niet meer te vergeten en een echte zeilvakantie waar je met nieuwe zeilvaardigheden weer naar huis gaat. Een zeilkamp op ’t Stekelbaarsje maak je niet mee, een zeilkamp beleef je! Leer dus zeilen bij één van de tofste zeilscholen in Nederland.

Enthousiast over de zeilweek voor kinderen tot 14 jaar? Neem contact met ons op of reserveer meteen een zeilweek voordat de zeilkampen vol zitten!

Onze gezellige boerderij in Elahuizen (Friesland)

Ja, dat lees je goed! Onze zeilschool is gevestigd in een boerderij van 1780. Zodra je binnenkomt voel je meteen de gezelligheid. Beneden is de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we eten maar waar we ook een onwijs mooi feest of bonte avond kunnen bouwen. Boven zijn de meeste slaapvertrekken. Elke kamer heeft de naam van een type boot. De meeste kamers zijn drie persoons maar we hebben ook kamers voor vier-of zes personen. En helemaal boven…. daar is een enorme verkleedzolder met een pingpongruimte tafel. Dus wil je een keer langskomen om te kijken hoe de zeilschool er uitziet? Kom gerust eens langs. En op 3 en 4 mei kun je ook gratis een dag komen zeilen.

Zeilcursus voor kinderen: Spelenderwijs leren zeilen

Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is een kleinschalige zeilschool met een hechte groep zeilinstructeurs (en keukenhulpen) die van een zeilweek een echte belevenis maken. Een zeilweek bij ons is een mini-vakantie: de zeilvakantie waar je leert zeilen, vrienden gaat maken, avonturen gaat beleven en vooral waar je heel veel plezier gaat hebben. De sfeer van de boerderij, kleine groep kinderen en de waanzinnige creativiteit van onze zeilinstructeurs maken je zeilkamp onvergetelijk. Wedden dat we je volgend jaar weer zien bij het leukste zeilkamp van Friesland?

Benieuwd naar alle te gekke filmpjes, foto’s, etc? Check ons Youtube kanaal

Bekijk ons Youtubekanaal