Zeilkamp voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

Zoek je een leuk zeilkamp voor kinderen? Zeilschool ’t Stekelbaarsje is dé zeilschool waar je naar op zoek bent. Zeilen leer je door het te dóen. Met drie of vier andere kinderen in een Valk, samen in een laerling of laserpico, super stoer in je eigen optimist of solo in een Laser zeilen. Hoe vet is het om als kleine zelfstandige kapitein over het binnenmeer de Fluessen te varen in een ‘eigen’ boot, voorzien van jouw naam! Wil je meer spektakel? Onze zeilschool heeft een breed scala aan boten. Van relaxt zeilen tot spanning en sensatie.  Naast goed leren zeilen beleef je hier de vetste avonturen waar je nog maanden over napraat. De afwisseling van een goede zeilopleiding, het verblijf op een sfeervolle boerderij, samenwerken, kleinschaligheid en een flinke dosis creativiteit maakt dat er maar één zeilschool is zoals deze.

Onze zoon van 9 jaar heeft het fantastisch gehad; op het water supergoede begeleiding, afwisselend programma en alles heel erg leuk.

Maaike

Vanaf de eerste minuut tot de laatste minuut een geweldig zeilkamp. De kinderen worden direct persoonlijk meegenomen in een unieke, gezellige en enthousiaste kampsfeer op een sfeervolle locatie. Zonder twijfel volgend jaar weer!

Zeilkamp in Friesland

Emilie

Van leren zeilen tot zeildiploma halen

Wil jij leren zeilen en zelf rond kunnen varen op het meer? Dan is dit de ideale vakantie om jouw zeildiploma te halen. Onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs zijn vaak zelf ook jarenlang cursist geweest. Zij weten precies wat een gaaf zeilkamp is en hoe je het snelst al spelenderwijs leert zeilen. Op zaterdag, aan het einde van de week, gaan je ouders mee het water op zodat je hen kan laten zien wat je allemaal tijdens de zeilcursus geleerd hebt. Reken maar dat ze trots op je zijn!

Tip: al meer ervaring met zeilen? Tijdens het zeilkamp kunnen deelnemers ook hun CWO-2 en hoger halen.

Zeilen op een Feva

Zeilkamp voor kinderen: van bonte avond tot banaanvaren

De zeilweek begint op zondag en staat altijd in het teken van een thema. Alles en iedereen die bij de zeilschool hoort is in het thema verkleed. Stap in de Hollywood wereld, de verleden tijd of juist de toekomst. Elke avond is er een avondspel. Een saai potje voetbal als avondspel? Dat zit er bij ons niet in. Een schuimparty, drijvende trampoline, grote glijbaan of op een banaan achter de speedboot. Elke avond beleef je bij ons een nieuw avontuur. Wat voor spellen doen we tijdens een zeilkamp? Wat dacht je van:

  • Spannende dropping
  • Fierljeppen
  • Kampvuur
  • Op de banaan varen
  • Een super vette bonte avond
  • Waterspellen

En nog veel meer! Welk spel zullen we vanavond doen? En wat zal er gebeuren tijdens de bonte avond? Het is een week vol ervaringen om niet meer te vergeten. Een zeilkamp op ’t Stekelbaarsje maak je niet mee, een zeilkamp beleef je! Leer dus zeilen bij één van de tofste zeilscholen in Nederland.

Enthousiast over de zeilweek voor kinderen tot 14 jaar? Neem contact met ons op of reserveer meteen een zeilweek voordat de zeilkampen vol zitten!

Onze gezellige boerderij in Elahuizen

Ja, je leest het goed! Onze zeilschool is gevestigd in een boerderij van 1780. Zodra je binnenkomt voel je meteen de gezelligheid. Beneden is de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we eten maar waar we ook een onwijs mooi feest of bonte avond kunnen bouwen. Boven zijn de meeste slaapvertrekken. Elke kamer heeft de naam van een type boot. De meeste kamers zijn drie persoons maar sommige ook vier- of zespersoons kamers. En helemaal boven…. daar is een enorme verkleedzolder met een pingpongruimte tafel. Wil je een keer langskomen om te kijken hoe de zeilschool er uit ziet? Kom gerust eens langs. Op 3 en 4 mei kun je gratis een dag komen zeilen.

Zeilcursus voor kinderen: Spelenderwijs leren zeilen

Een kleine zeilschool met een hechte groep instructeurs en keukenhulpen maakt een zeilweek een echte belevenis. Net als zeilen en een week van huis. De sfeer van de boerderij, kleine groep kinderen en de waanzinnige creativiteit van onze instructeurs maken je zeilkamp onvergetelijk. Wedden dat we je volgend jaar weer zien bij het leukste zeilkamp van Friesland?

Benieuwd naar alle te gekke filmpjes, foto’s etc.? Check hier onze Youtube kanaal

Bekijk ons Youtubekanaal