Zeilkamp voor tieners vanaf 14 jaar

Wil je (beter) leren zeilen en ben je ouder dan 14 jaar? Tieners die bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje een zeilkamp komen doen, willen het volgend jaar vaak weer komen. Bij dit zeilkamp zit je vanaf dag 1 in een zeilboot en zeil je over de golven van het Heegermeer (Friesland). Vlieg op volle snelheid over het water van het binnenmeer De Fluessen en laat zien wie de snelste is tijdens zeilwedstrijdjes. Zeil met z’n vieren in een Valk, met z’n tweeën in een RS Feva en Vago of ga solo in een laser het water op. Voel de wind door je haren, vlam over het water en geniet van een heerlijke actieve zeilvakantie in Friesland bij één van de tofste zeilscholen in Nederland.

Een week op ‘t Stekelbaarsje is een week waarin je ontzetten veel leert, plezier hebt, fantastische dingen doet en helemaal jezelf kan zijn!

Lotte (16 jaar)

Het liefst zou ik het hele jaar naar ‘t Stekelbaarsje gaan. Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is eigenlijk een soort 2e thuis voor mij…

Josephine (16 jaar)

Zeilkamp voor tieners

Ben jij een tiener die liever wil leren zeilen dan de hele dag op je telefoon zitten? Yes, ons zeilkamp voor tieners van 14 jaar en ouder is dan voor jou! Bij een zeilkamp van Zeilschool ‘t Stekelbaarsje kun je tijdens je zeilvakantie je zeildiploma halen. Maak kennis met onze enthousiaste zeilinstructeurs. Als tiener zijn ze vaak zelf ook jarenlang cursist geweest bij de zeilkampen op onze zeilschool. Dus onze zeilinstructeurs weten als geen ander wat tieners nodig hebben voor een leuk zeilkamp. Ten eerste leren onze zeilinstructeurs je goed én veilig zeilen. Tijdens het zeilkamp doe je dat in kleine groepjes, zodat je de andere tieners snel leert kennen. Vanaf dag één van dit zeilkamp ga je al zelf aan de slag.

Tip: heb je al meer zeilervaring? Haal dan bij ons het CWO 2, CWO 3 of zelfs voor CWO 4 zeildiploma. Bij het halen van een CWO 3 zeildiploma mag je zelfs tot windkracht 5 alleen een zeilboot besturen! Hoe vet is dat? 

Boek dus nu je zeilkamp voor deze zomer en beleef de zeilvakantie van je leven in Friesland. Aan het eind van een heerlijke week ga je met je zeildiploma in de pocket en prachtige verhalen naar huis. Wedden dat je klasgenoten stikjaloers zullen zijn? Daag je zelf dus uit en doe mee met ons zeilkamp voor tieners, de beste zeilcursus voor tieners en jeugd in Nederland en een top zeilvakantie als geen ander!

Zeilkamp tieners: Zeilen in groepsverband.

Zeilkamp is ook zeilvakantie

Tijdens dit zeilkamp voor tieners ga je niet alleen goed leren zeilen. Je gaat ook vrienden maken en vooral heel veel plezier beleven. Onze zeilinstructeurs zijn niet alleen keigoed op het water, maar je moet ze ook ‘s avonds meemaken. Want die lui kunnen toch een feestje bouwen zeg. Van schuimparties, waterspellen, disco’s, verkleed- en thema-avonden en heel veel andere gekkigheid. Bij ons zul je je dus echt geen moment vervelen. Zeilschool ‘t Stekelbaarsje heeft een fantastische locatie aan het meer. Onze zeilschool is gevestigd in een supergezellige historische boerderij en heeft geweldige ruimtes waar we voor tieners geweldige feestjes kunnen bouwen.

Tieners die bij ons een zeilkamp meemaken, willen het volgend jaar geheid weer. en zeg nou zelf: zeilen en vakantie vieren. Is er een betere combinatie? Wacht dus niet te lang om je zeilkamp te boeken.

Vliegen over het water en feesten in de zeilschool

Benieuwd naar de activiteiten tijdens jouw zeilvakantie? ’s Ochtends en ‘s middags zijn we op het water te vinden. ‘s Avonds zijn we te vinden in de disco op de zeilschool. Ook organiseren wij elke avond een avondspel… Welk spel het is? Dat blijft natuurlijk tot op het laatste moment een verassing!

Bouwen we een kampvuur, doen een dropping, spelen een levend Cluedo, gaan nachtzeilen of doen een spannend spel in het dorp? Het kan allemaal op ‘t Stekelbaarsje. Ook gaan we één avond met z’n allen op stap naar de leukste discotheek van Friesland. Voor een geweldige zeilvakantie hoef je niet naar het buitenland, die vind je in Elahuizen, Friesland!