Zeilvakantie voor jeugd vanaf 14 jaar

Zeil tijdens een zeilvakantie over de golven van het Heegermeer (Friesland). Vlieg op volle snelheid over het water van het binnenmeer De Fluessen en laat zien wie de snelste is tijdens wedstrijdjes. Zeil met z’n vieren in een Valk, met z’n tweeën in een RS Feva en Vago of ga solo in een laser het water op. Voel de wind door je haren, vlam over het water en geniet van een heerlijke actieve vakantie in Friesland bij één van de tofste zeilscholen in Nederland.

Een week op ‘t Stekelbaarsje is een week waarin je ontzetten veel leert, plezier hebt, fantastische dingen doet en helemaal jezelf kan zijn!

Lotte (16 jaar)

Het liefst zou ik het hele jaar naar ‘t Stekelbaarsje gaan. Zeilschool ‘t Stekelbaarsje is eigenlijk een soort 2e thuis voor mij…

Josephine (16 jaar)

Leren zeilen: zeildiploma halen

Wil jij graag leren zeilen? Yes! Dan vormen jij en een zeilkamp bij ‘t Stekelbaarsje de perfecte match. Hier kun je tijdens je zeilvakantie je zeildiploma halen. Maak kennis met onze enthousiaste instructeurs. Vaak zijn zij jarenlang zelf cursist geweest op de zeilschool. Zij weten als geen ander wat een leuk zeilkamp nodig heeft. Zij leren je goed én veilig zeilen. In kleine groepjes, zodat je de anderen snel leert kennen. Vanaf dag één ga je al zelf aan de slag.

Tip: heb je al meer ervaring? Ga voor het CWO 2, CWO 3 of zelfs voor CWO 4 diploma dat je bij ons kan halen. Bij het halen van CWO 3 mag je zelfs tot windkracht 5 alleen een zeilboot besturen! Hoe vet is dat? 

Boek nu een zeilcursus tijdens de zeilvakantie in Friesland, zodat je aan het eind van een heerlijke week het diploma in ontvangst kan nemen. Daag je zelf uit… doe mee met onze zeilcursus voor jeugd tijdens jouw zeilvakantie!

Zeilen in groepsverband

Zeildiploma halen?

Wil jij leren zeilen? Aan het eind van de zeilweek kun je bij ons je zeildiploma behalen. Tijdens de zeilvakantie leer je dankzij onze zeilcursus en enthousiaste instructeurs goed én veilig zeilen. In kleine groepjes, zodat je de anderen snel leert kennen. Vanaf dag één ga je al zelf aan de slag. Als je al wat meer ervaren bent kun je voor je CWO 2 diploma gaan, waarbij je meer zelfstandig leert zeilen. Bij het halen van CWO 3 mag je zelfs tot windkracht 5 alleen een zeilboot besturen! Hoe vet is dat? Daag je zelf uit… doe mee met onze zeilcursus voor jeugd tijdens jouw zeilvakantie!

Vliegen over het water en feesten in de zeilschool

Benieuwd naar de activiteiten tijdens jouw zeilvakantie? ’s Ochtends en ‘s middags zijn we op het water te vinden. ‘s Avonds zijn we te vinden in de disco op de zeilschool. Ook organiseren wij elke avond een avondspel… Welk spel het is? Dat blijft natuurlijk tot op het laatste moment een verassing!

Bouwen we een kampvuur, doen een dropping, spelen een levend Cluedo, gaan nachtzeilen of doen een spannend spel in het dorp? Het kan allemaal op ‘t Stekelbaarsje. Ook gaan we één avond met z’n allen op stap naar de leukste discotheek van Friesland. Voor een geweldige zeilvakantie hoef je niet naar het buitenland, die vind je in Elahuizen, Friesland!