Zeilweek voor kinderen (tot 14 jaar)

Zeilschool kinderen

In kleine groepjes het water op, onder deskundige leiding van onze enthousiaste instructeurs. Zeilen leer je het snelst door het te dóen! Tijdens de zeilweek leren wij je de fijne kneepjes van het vak en er blijft genoeg tijd over voor andere leuke dingen. Ons team heeft enorm veel ervaring als zeilschool voor kinderen. Wekelijks wordt een topprogramma uitgevoerd met een thema door ons team én met hulp van jezelf en je medezeilers. Samen maken we er een onvergetelijke zeilweek van!

Zeildiploma halen?

Kapitein op je eigen boot? Dat kan. Onze enthousiaste instructeurs leren je stap voor stap om veilig met de boot te zeilen. Uiteindelijk ben je in staat om overal te komen, over golven te spuiten en weer veilig thuis te komen. Ook leer je alle onderdelen van de boot kennen en de regels op het water. In kleine groepjes, zodat je de anderen snel leert kennen. Vanaf dag één ga je al zelf aan de slag.

CWO diploma halen

Wij bieden een zeilcursus aan voor kinderen. Ideaal voor als je nog nooit gezeild hebt, je bint met het CWO 1 zeildiploma. Tijdens deze zeilweek leer je in de cursus de basisbeginselen van het zeilen. Waar komt wind vandaan? Hoe moet mijn zeil dan staan en natuurlijk heel belangrijk: hoe ga ik zo hard mogelijk? Op zaterdag gaan je ouders (wanneer het weer het toelaat) met een grote boot het meer op. Zo kun jij ze doen verbazen met wat je allemaal geleerd hebt! Alles over de zeildiploma’s CWO 1 tot en met CWO 4 lees je hier.

Van bonte avond tot banaan varen

Bij aankomst op zondag is ons weekthema al van verre zichtbaar; de gehele zeilschool is in dit thema aangekleed. Wat zou het deze keer zijn? Hollywood? James Bond? Amerika of toch de Kookfabriek? We laten je nog even in spanning.. Het avondprogramma is iedere keer weer anders, natuurlijk aansluitend bij het thema, met de meest waanzinnige presentaties. Zo zagen we dit jaar bijvoorbeeld Superman met een immense kabelbaan naar beneden komen en een heuse lift in HoteldeBotel.

Kortom, laat je verrassen! Een klein voorbeeldje van avondspellen? Wat dacht je van:

  • Vossenjacht
  • Dropping
  • Fierljeppen
  • Spooktocht en een kampvuur maken
  • Zelf brood bakken
  • Op de banaan rond scheuren
  • Een super vette bonte avond
  • En nog veel meer..

Kortom, elke dag en elke avond beleef je de mooiste avonturen waar je het nog weken, zelfs maanden over zult hebben.

Onze gezellige boerderij in Elahuizen

Benieuwd hoe onze zeilschool eruit ziet? Waar kom je bijvoorbeeld te slapen? Speciaal hiervoor hebben onze cursisten en instructeurs een paar jaar geleden een leuke lipdub voor je opgenomen, met het thema Hotel Hoteldebotel. Klik hier voor de lipdub.

 

Ik ga winnen!

Ik ga winnen!

 

Beleef jij dit jaar DE vakantie van je leven?

Boek dan bij ons jouw zeilweek!