Zeilvakantie jeugd (vanaf 14 jaar)

Voel de wind door je haren!

Zeilen over de golven van het Heegermeer (Friesland), op volle snelheid door het water van De Fluessen snijden en een wedstrijdje hardzeilen. Je kunt er ook voor kiezen met z’n vieren in een Valk of alleen in een laser het water op te gaan. Voor de lunch varen we vaak naar aan het water liggende dorpjes zoals Gaastmeer, Heeg of Koudum. Soms kiezen we tijdens de zeilvakantie het ruime sop en varen we op het IJsselmeer, waarna we een nachtje in de Valken slapen. Voel de wind door je haren en geniet!

Zeildiploma halen?

Wil je graag leren zeilen? Aan het eind van de zeilweek kun je bij ons je zeildiploma behalen. Tijdens de zeilvakantie leer je dankzij onze zeilcursus en enthousiaste instructeurs bij ons goed én veilig zeilen. In kleine groepjes, zodat je de anderen snel leert kennen. Vanaf dag één ga je al zelf aan de slag. Als je al wat ervarener bent kun je voor je CWO 2 diploma gaan, waarbij je meer zelfstandig leert zeilen. Bij het halen van CWO 3 mag je zelfs tot windkracht 5 alleen een zeilboot besturen! Hoe vet is dat? Daag je zelf uit… doe mee met onze zeilcursus voor jeugd tijdens jouw zeilvakantie!

Vliegen over het water en feesten in de club

’s Middags vlieg je over het water en ’s avonds sta je op je favoriete track te dansen in de zeilschool. Ook voor de jeugd vanaf 14 jaar hebben we namelijk een supervet avond programma, met onder andere elke avond een gave presentatie. Wat het avondprogramma precies is? Tja, dat houden we nog even geheim. Wordt het liedjes zingen bij het kampvuur, een dropping, levend Cluedo of een spannend spel in het dorp en na afloop met z’n allen op stap? Wat we wel alvast kunnen verklappen, is dat we een avond naar een discotheek proberen te gaan. Voor een top zeilvakantie hoef je niet naar het buitenland, maar kom je naar Elahuizen!

Thema(loos) zeilvakantie jeugd

Actie, avontuur, gezelligheid en ontspanning. Ook tijdens de oudere weken staat er een thema centraal, dit is zondag bij de aankomst meteen al duidelijk. Zo hadden we laatst het supergave thema ‘Loos’ met DJ Anton. “Jetzt geht loss!” Het thema Middeleeuwen, waarbij we Kruistocht in Spijkerbroek naspeelden was ook een groot spektakel.. Bij Zeilschool ’t Stekelbaarsje duurt een week altijd te kort! Geen wonder dat onze reünie van de zeilvakantie ieder jaar een groot succes is. Wil je meer weten, boek dan hier een zeilweek en laat je verrassen. Over onze zeilweken raak je nooit uitgesproken!

Voor meer informatie over de diploma’s klik hier.

 

Ben jij er bij tijdens de week vanaf 14 jaar?

Boek dan hier jouw zeilweek!