Groepsarrangementen

De origineelste en leukste groepsarrangementen vindt je bij Zeilschool ‘t Stekelbaarsje in Friesland. Tover dus een casual ‘dagje op de hei’ of bedrijfsuitje met collega’s om tot een spetterend ‘dagje op – en aan – het water’. Of vier bij ons een onvergetelijk vrijgezellenfeest, of laat ons jullie familiedag organiseren. Welk groepsuitje je dus ook in gedachten hebt, wij weten er wel raad mee.

De mooiste locatie in Friesland

Onze zeilschool ligt in het Friese Gaasterland, een van de mooiste gebieden in dé watersportprovincie van Nederland. De uitvalsbasis van al onze groepsarrangementen is de mooie oude sfeervolle boerderij in Elahuizen met een eigen haven en veel terrein, direct aan het grote meer de Fluessen. Op deze unieke plek is dus alle ruimte voor inspanning, ontspanning én lekker eten. Dit is dus dé perfecte locatie voor het organiseren van een familie-uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in het mooie Friesland. Wat je ook zoekt, rust en ontspanning óf actie en avontuur, laat je verrassen door de groepsarrangementen van Zeilschool ‘t Stekelbaarsje! 

Soorten groepsarrangementen

Eigen groepsarrangement samenstellen

Je kunt al onze activiteiten naar hartelust combineren in een eigen groepsarrangement. Wij staan namelijk open voor alles wat leuk is en hoe jij het graag wilt. Kies er bijvoorbeeld voor om ‘s morgens het water op te gaan met de zeilboot, tussen de middag uitgebreid te lunchen (tip: palingroken) en doe vervolgens nog een leuke activiteit (bijvoorbeeld Fierljeppen) op de vaste wal. De dagindeling van onze groepsarrangementen is dus heel vrij in te plannen en daarom geschikt voor alle soorten bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Wil je je groepsarrangement nog leuker maken? Overnacht dan in onze supergezellige groepsaccomodatie.

Waarom een groepsarrangement boeken bij ‘t Stekelbaarsje?

  • Je hebt persoonlijk en direct contact
  • Onze groepsarrangementen vullen we flexibel in. Dus regent het of waait het te hard, dan passen wij in overleg het arrangement aan.
  • Vanaf onze locatie ben je binnen 5 minuten varen op het grootste meer van Friesland.
  • Met een snelvaargebied voor de deur, mooie eilanden en een eigen haven, bieden wij een breed aanbod aan activiteiten voor groepsarrangementen.
  • Vul het dagprogramma volledig naar eigen wens in
  • Breed aanbod aan activiteiten: van solextour tot skûtsjesilen, palingroken tot fierljeppen
  • Voor elk budget een waanzinnig groepsarrangement
  • 20 jaar ervaring met het organiseren van groepsarrangementen
  • Kosteloos te annuleren als je dat uiterlijk 5 dagen van te voren aangeeft

Wie zijn wij?

‘t Stekelbaarsje is een familiebedrijf. Behalve een zeilschool voor jongeren, bieden wij diverse groepsarrangementen voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, etc. De afgelopen 20 jaar hebben we het aanbod aan arrangementen voortdurend uitgebreid en aangepast aan de wensen van onze klanten. Een groepsarrangement bij ‘t Stekelbaarsje is een op maat gemaakt programma, waarbij ‘bijzonder gewoon’ is.

Doen jullie ook aan losse bootverhuur?

Wil je in plaats van een volledig groepsarrangement gewoon een zeilboot huren? Natuurlijk! Ook voor losse bootverhuur kun je bij ons terecht. Onze haven ligt namelijk direct aan het meer de Fluessen, een van de grootste meren van Friesland. In onze eigen haven ligt een vloot aan poly-valken op je te wachten die je kunt huren als ze niet in gebruik zijn door onze zeilschool.