Groepsarrangementen

De origineelste en leukste arrangementen voor groepsuitjes in Friesland vindt u hier. Tover een casual ‘dagje op de hei’ om tot een spetterend ‘dagje aan – en op – het water’. Onze locatie is gevestigd in een mooie oude sfeervolle boerderij in Elahuizen. Er is genoeg ruimte voor ontspanning én inspanning. Dé perfecte accommodatie voor het organiseren van een familieweekend, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in het mooie Friesland. Rust en ontspanning óf actie en avontuur? Laat u verrassen door onze groepsarrangementen! 

U kunt al onze arrangementen naar eigen wens combineren of in overleg samenstellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om ‘s morgens het water op te gaan met de zeilboot, tussen de middag uitgebreid te lunchen (tip: palingroken) en vervolgens nog een leuke activiteit (bijvoorbeeld Fierljeppen) op de vaste wal te doen. De dagindeling is dus zo vrij in te plannen en daarom geschikt voor alle bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Maak je arrangement nog leuker en overnacht in onze supergezellige groepsaccomodatie.

Soorten groepsarrangementen

Waarom een arrangement bij ‘t Stekelbaarsje?

  • Persoonlijk en direct contact
  • Wij bieden een flexibel arrangement. Regent het te hard of waait het te hard, passen wij in overleg ons arrangement aan. Tevens is er de mogelijkheid om de arrangement kosteloos te annuleren (mits 5 dagen van te voren aangegeven)
  • Vanaf onze locatie bent u binnen 5 minuten op het grootste meer van Friesland. Met een snel vaargebied voor de deur, mooie eilanden en een eigen haven, bieden wij een breed aanbod aan activiteiten
  • U kunt het programma volledig naar eigen wens invullen
  • Alles onder een dak. Van solextour tot skûtsjesilen, palingroken tot fierljeppen
  • Voor elk budget een waanzinnig arrangement
  • 20 jaar ervaring met het organiseren van arrangementen

Wie zijn wij?

‘t Stekelbaarsje is een familiebedrijf. Behalve een zeilschool voor jongeren, bieden wij diverse programma’s voor bedrijven, vrijgezellenfeesten etc. De afgelopen 20 jaar hebben we het aanbod aan arrangementen voortdurend uitgebreid en aangepast aan de wensen van onze klanten. Een arrangement bij ‘t Stekelbaarsje is een op maat gemaakt programma, waarbij ‘bijzonder gewoon’ is.